Jirik110 Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Ahoj, bohužel jsem tu nenašel podobný problém tak zakládám nové téma. Když otevřu a nechám otevřené jakékoli dveře u mé fabky tak světlo uvnitř zhasne cca po 20 sekundách. Dřív mi světlo svítilo o dost dýl nevím přesně jak dlouho, ale o hodně. Možná k 10-ti minutám. Nevíte prosím někdo co by to mohlo být? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 28. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Tak problém vyřešen, teď jsem zkoušel jinou baterii s tou je vše jako dřív. Takže zítra pro dovou baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Nechci zakládat nové téma tak to hodim sem. Chci se zeptat, jestli ve fábii jde udělat, že když vytáhnu klíček ze zapalování tak se rozsvítí interiérové světlo jako to má octávka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Já to tak mám a nic sem nedodělával. Pokud byl klíč v poloze 1, vrátím ho do nuly a vytáhnu, tak se svtlo rozsvítí. Samozřejmostí je stropní světlo přepnutá na "dveře". V poloze "svítí furt" to nepoznáš a ve vypnuto je prostě vypnutý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Mě právě zajímá jestli musim dotahnou nějak drátek ke spínací skřínce páč už mě nebaví pokaždý, když hledám papíry z práce tak musim šahat po světle a nebo otevřít dveře... Nemáte někdo např nějaký schéma? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 mne napr sa rozsvieti az po cca 7 sekundach....bola tu tema uz ze staci prekodovat ci ako ale s mojim cinskym kablom to neide (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
julek Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Tak problém vyřešen, teď jsem zkoušel jinou baterii s tou je vše jako dřív. Takže zítra pro dovou baterku A jakou jsi dal? Ta puvodní byla vadná? Mám ten stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Mě právě zajímá jestli musim dotahnou nějak drátek ke spínací skřínce páč už mě nebaví pokaždý, když hledám papíry z práce tak musim šahat po světle a nebo otevřít dveře... Nemáte někdo např nějaký schéma? dík Musíš mít správnou komfortní jednotku a mít to nakódované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.