Jirik.DC Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Měl jsem stejný problém, ale na levé straně. Podařilo se mi to těsnění na okně zevnitř trochu odchlípnout a narval jsem tam pomocí vytlačovací pistole bezbarvý silikon. Teď je všechno v pohodě. Moje řeč, škodovka sice dělá svolávací akce, ale pokud se závada vyskytne mimo dané serie, tak to podle mně neuznává..navíc radši si to udělat sám. Konkrétně na tomhle nic není..stačí trošku, aby se to okno "přilepilo" víc k původnímu těsnění a přestalo se hýbat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Chci se zeptat na přesný postup (nebo popř. fotky) při podmáznutí silikonovým lepidlem gumu u zadních trojúhelníkových okének. Při rychlosti nad 120 km se z pravé zadní části ozývá zvuk jako by bylo pootevřené okno. Díval jsem se na to, ale z venku je té gumy okolo skla strašně málo (v ohybu směrem dozadu) a zevnitř je strašně moc přilnutá na sklo. Mám strach ať nepoškrábu okno a nevím čím bych měl tu gumu podebrat, aby se tam to lepidlo dostalo. Něco málo už tu bylo popsáno, ale ne úplně detailně. Chystám se na delší cestu tak bych to chtěl co nejdříve udělat. Díky za rady. Měl jsem stejný problém, ale na levé straně. Podařilo se mi to těsnění na okně zevnitř trochu odchlípnout a narval jsem tam pomocí vytlačovací pistole bezbarvý silikon. Teď je všechno v pohodě. jo to chci taky zkusit podlepit, ale v kterych mistech ho mam oddelat at nemusim podlepovat cele okno? Podle me je to v ohybu toho trojuhelniku u zadniho blatniku. At zevnitr nebo z venku to je asi jedno ne? Ta guma ale drzi tak pevne k tomu oknu ze nevim cim ji nadzvednu. Tou pistoli to asi nepujde. Spise nejaky hacek a nekdo ho pridrzi a ja tam tou pistoli nastriknu trochu silikonu. Jinak se tu nekde psalo ze se ten trojuhelnicek cely vytahne, ale to je rozebrani celych dveri a to se mi nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amaron Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Měl jsem stejný problém, ale na levé straně. Podařilo se mi to těsnění na okně zevnitř trochu odchlípnout a narval jsem tam pomocí vytlačovací pistole bezbarvý silikon. Teď je všechno v pohodě.jo to chci taky zkusit podlepit, ale v kterych mistech ho mam oddelat at nemusim podlepovat cele okno? Podle me je to v ohybu toho trojuhelniku u zadniho blatniku. At zevnitr nebo z venku to je asi jedno ne? Ta guma ale drzi tak pevne k tomu oknu ze nevim cim ji nadzvednu. Tou pistoli to asi nepujde. Spise nejaky hacek a nekdo ho pridrzi a ja tam tou pistoli nastriknu trochu silikonu. Jinak se tu nekde psalo ze se ten trojuhelnicek cely vytahne, ale to je rozebrani celych dveri a to se mi nechce. Zdravím, tak mi to prave zadni trojuhelnikove okno taky huci, jakoby bylo pootevrene okno, tak jsem tam vcera pod tu tesnici gumu nacpal snad pul tuby transparentniho silikonu, hezky poctive, aby se to tam cely vyplnilo, ale pri zkusebni jizde se nic nezmenilo, uz me to fakt stve, pac na takovy zvuky mam mooc citlivy usi ) Ted mi tak pripada, jestli to vubec dela ta vnitrni strana, jestli se nejedna treba o nejakej aerodynamickej hluk, kdy se vitr lame o ostrou nabeznou hranu te vnejsi gumy okna. Auto uz nemam v zaruce a nechce se mi tem darmozroutum v servise davat mraky penez za nekolikahodinovy experimentovani. Nema jeste nekdo nejakou radu, co bych mohl vyzkouset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 No tak tohle mi delalo taky, nevim jake serie meli s timto problem, ale ja mam auto stare 6 mesicu. Okenko mi v servisu znovu ustavili a vytmelili. Takze zalezi jaky servis ale urcite toto uznavaji jako zarucni opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amaron Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 No tak tohle mi delalo taky, nevim jake serie meli s timto problem, ale ja mam auto stare 6 mesicu. Okenko mi v servisu znovu ustavili a vytmelili. Takze zalezi jaky servis ale urcite toto uznavaji jako zarucni opravu. Uz to nemam v zaruce, tak jsem to chtel nejdriv opravit sam, ale vidim teda, ze bude lepsi tam zajet... Za rohem je Porsche Brno, ale tam nejedu urcite, pote, co za vymenu ostrikovace svetlometu chtel 11k. Pak jsem tam udelal ostudu jak prase a vyslo to nakonec na 2800. Jsem mel Octu prvni den a nabral jsem bazanta primo na ostrikovac, proste pech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Hehe v Brne mam ted asi nejlepsi zkusenosti s autocentrem ROS, Porsche sou pekni lumpi, predrazeni a jeste nic moc kvalita. U ROSe mi prave to okenko delali a bez problemu od te doby, ale nevim kolik to bude stat po zaruce, ja to mel v ramci zaruky. Editováno: 22. Říjen 2008, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 no ja bych prvni zkusil to okenko oblepit paskou a potom zjistis jestli to pomuze nebo ne. Tak jsem to kdysi udelal ja a potom jsem teprve lepil. A nedela Ti to ta druha strana a jen se zda ze zvuk prichazi odjinud? Drzim palce at se to podari odstranit, jelikoz ten zvuk neni vubec prijemny ( u me to bylo sice az od 120 km a vyse, ale i tak to bylo otravne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sa-001 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Ahoj mne to robily v Žiline , vybral celé okienko komplet dookola dal silikón, alebo tmel to presne neviem a okno osadil späť a všetko je super cena 1.500,-Sk, vraj to niekedy robily bez vybrania okna ale nebolo to ono po čase sa to vraj znovu objavovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Delalo mi to taky a auto bylo uz davno po zaruce a udelali to zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amaron Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Delalo mi to taky a auto bylo uz davno po zaruce a udelali to zadarmo Jj, zajdu do servisu, at mam klid, protoze kdyz jedu autem a slysim to, su vynervovanej...a mlada je asi hlucha, pac prej nic neslysi ) Ja jsem schvalne do auta posadil kolegu z prace, at to zjisti, ze to trosku projedeme... Za chvili to prestalo a ja se ptam, tyjo, cim to bylo? On rika: tady dam prst, jemnounce pritlacim a je klid...a to se dotykal opravdu jen gumy, kterou se zespoda celou vyplnil silikonem.. Moc dekuji za pristup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 me to poprve osilikonovala a kdyz jsem delal folie,tak to zacalo opet.....prijel jsem do servisu a opet zadarmo.....ten zvuk je ale sileny a taky me to hodne dost vadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Úplně stejný problém jsem měl já, u mne jednoznačně levé zadní dveře. Nejprve jsem zkusil trojúhelníkové okénko polepit páskou, čímž jsem zjistil, že po přelepení zvuk zmizel a následně jsem to nechal v servise přetmelit a je KLÍÍÍD . Předtím ten zvuk byl přesně jako přes nedotažené okno, teď pohodička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkro Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Dejte někdo do placu postup s tím utěsnění troj.okýnka. Zasilikonovat nahoře-dole nebo celé? Šustí mi to už při 80km/h potřeboval bych s tím něco udělat. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Zasilinokuj to po celom obvode trojuholnika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 (editace) Pokud ti to šustí, tak otevři zadní okno na té straně kde ti to dělá. Potom na to malé okno zatlač směrem dozadu a máš klid. Dělám to tak 2x do roka. Je to otázka na 1 minutu. Takhle mi to udělali poprvé ve škodovce "na počkání" Editováno: 7. Září 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkro Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Pokud ti to šustí, tak otevři zadní okno na té straně kde ti to dělá. Potom na to malé okno zatlač směrem dozadu a máš klid. Dělám to tak 2x do roka. Je to otázka na 1 minutu. Takhle mi to udělali poprvé ve škodovce "na počkání" Tak jsem to dnes udělal a je to super přestalo to šustit a je klid,dík za dobrou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Tak jsem to dnes udělal a je to super přestalo to šustit a je klid,dík za dobrou radu kdyz to udelas silikonem,tak jak to ma byt,tak mas klid...a je to 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkro Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 kdyz to udelas silikonem,tak jak to ma byt,tak mas klid...a je to 100% Ta fotka octavie je tvoje ,chtěl bych zabudovat nejaké diody na denní svícení a nevím jaké a kam je dát.Poraď díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Jo jo, je to moje oktule. Nejsem nějakým zastáncem denního svícení přes diody, takže v tomto ti asi neporadím. Jinak jde to silikonem, ale rozebírat kvůli tomu půlku auta se mi nechce. "Zatlačení" je rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanous0 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 No jo to je všechno pěkný hoši, ale jak to okýnko mám vyndat ze zadních dveří u Combiku (octavie II)? Poradte dneska sem to zkousel a neslo to tak jsem silikon dal kam sem s pistoli dosahl a pak jsem to jel projet a profukuje to porad tak prosim poradte :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanous0 Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 kdyz to udelas silikonem,tak jak to ma byt,tak mas klid...a je to 100% a nevis jak to je combiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Tak panove, udelal jsem co jsem se docetl, oddelat gumu na zadnim okne zevnitr a dotlacit tam silikon, a ejhle nic, tak sem se zamyslel a natlacil jsem silikon mezi ram a gumu, cimz sem vubec niceho nedocilil, takze sem se dneska v servisu priznal co sem udelal, kamos me malem utrhl ruce u same prdele, prej to vubec nepomuze, silikon se musi dat mezi okno a gumu, a tam se neda dostat jinak, nez okno vydelat dat silikon do tesneni a pak tam okno zase vsunout, takze POZOR, jestli to chcete udelat poradne a tak abyste si pak nepripadali jako ja - jako blbec- tak to udelejte bud poradne a nebo vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipo11 Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Pre'Chadwick' timestamp= nazdar mozes dat aj nejake foto ako si to robil ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Tady v instalačních manuálech to je jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Omlouvám se, že oživuji staré téma a vlastně nepřidám nic nového, jen jsem chtěl poděkovat za tip na řešení, které tu padlo. Koupil jsem rovnou velkou tubu čirého silikonu (vzal bych černý, ale doma bych ho asi na nic nevyužil ), odhrnul roh gumy těsnění zadního trojúhelníkového okna nahoře vepředu, vrazil tam špičku a jen jsem jel špičkou po plechu pod gumou až jsem objel vše co šlo, přihnul jsem gumu a přebytek jsem stáhnul pryč (co zbylo jsem sundal po uschnutí). A je ticho. Paráda. Jen to má negativum a to je to, že takhle když to při 80 km/h začalo profukovat tak jsem věděl, kolik jedu. Při 120 km/h už to foukalo dost, tak jsem už ani moc rychleji nejel. Teď je ticho a jsem odkázaný zas na tachometr. Možná bych na to přišel i sám, ale i tak - fórum mi zas ušetřilo nějakou korunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.