Publikováno Listopad 30, 201212 r Zdravím, před nějakou dobou mi moje Fábie 1.9 Tdi 74kw převážně za studeného motoru při rozjíždění začala někdy z houby palubky klepat. Dělá to při pomalejším rozjezdu a postupem času, jak se motor ohřívá klepání ustává. Když jsem koukal na podobný problém u oktávek tak psali, že by to mohlo být uchycení motoru, či silentbloky v ramenech, ale na ty jsem koukal a vypadí být v pohodě. Pro lepší predstavu jsem ten zvuk ještě natočil : http://www.youtube.com/watch?v=6448RuRQphs Díky za případné rady. Upraveno Listopad 30, 201212 r od sansk8
Prosinec 1, 201212 r tak to je běsny klepot... neděla to i když dáš motor do zaběru jen třeba na ručku...? kdyžak bych vzal pomocnika a otevřit kapotu a zkoumat... tohle se mi na uloženi motoru moc nezdá... spíš někde něco o něco řinčí..
Prosinec 1, 201212 r Autor To jsem ještě nezkoušel, ale myslim si, že to bude dělat určitě taky. Začalo to dělat tenhle zvuk, když byla Fábie v servisu na přetěsnění hlavy. Když jsem to vezl mechanikovi zpět, zkotroloval jestli vše dotáhl a prý by mělo být vše OK, takže to asi zbyde na mne.
Prosinec 1, 201212 r no nevim.. podle mě to drnčí něco kolem motoru... je třeba shodit dekl a vyzkoušet...
Prosinec 1, 201212 r no jinak každopadně bych se nenechal odbýt... když tam něco podělal tak at si to hledá... jedno spraví a druhe zdupe...co na to říct.. mě by z toho zvuku brzo asi jeblo... mě stačí že mi v autě vrže palubka
Prosinec 2, 201212 r pokud dělal něco v motoru, tak hlavně koukni, jestli nemlátí nějaká neupevněná hadice nebo kabel o příčku karoserie.
Prosinec 2, 201212 r Autor No dam tomu šanci a v týdnu nato vlítnu a budu hledat a hledat a když se úspěch nedostaví, tak do dostane zpět mechanik ať se taky užije. Jinak díky za rady a až budu vědet co to bylo dám vědět
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.