sansk8 Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 (editace) Zdravím, před nějakou dobou mi moje Fábie 1.9 Tdi 74kw převážně za studeného motoru při rozjíždění začala někdy z houby palubky klepat. Dělá to při pomalejším rozjezdu a postupem času, jak se motor ohřívá klepání ustává. Když jsem koukal na podobný problém u oktávek tak psali, že by to mohlo být uchycení motoru, či silentbloky v ramenech, ale na ty jsem koukal a vypadí být v pohodě. Pro lepší predstavu jsem ten zvuk ještě natočil : http://www.youtube.com/watch?v=6448RuRQphs Díky za případné rady. Editováno: 30. Listopad 2012, autor: sansk8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 tak to je běsny klepot... neděla to i když dáš motor do zaběru jen třeba na ručku...? kdyžak bych vzal pomocnika a otevřit kapotu a zkoumat... tohle se mi na uloženi motoru moc nezdá... spíš někde něco o něco řinčí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 1. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 To jsem ještě nezkoušel, ale myslim si, že to bude dělat určitě taky. Začalo to dělat tenhle zvuk, když byla Fábie v servisu na přetěsnění hlavy. Když jsem to vezl mechanikovi zpět, zkotroloval jestli vše dotáhl a prý by mělo být vše OK, takže to asi zbyde na mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 no nevim.. podle mě to drnčí něco kolem motoru... je třeba shodit dekl a vyzkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 no jinak každopadně bych se nenechal odbýt... když tam něco podělal tak at si to hledá... jedno spraví a druhe zdupe...co na to říct.. mě by z toho zvuku brzo asi jeblo... mě stačí že mi v autě vrže palubka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 pokud dělal něco v motoru, tak hlavně koukni, jestli nemlátí nějaká neupevněná hadice nebo kabel o příčku karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 2. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 No dam tomu šanci a v týdnu nato vlítnu a budu hledat a hledat a když se úspěch nedostaví, tak do dostane zpět mechanik ať se taky užije. Jinak díky za rady a až budu vědet co to bylo dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.