Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

U supa 85 kw, r.v. 2007, najeto 300 tis. km, první majitel, mi při prudším záběru několikrát auto cukne, jako by prokluzovala kola na mokru, ale dělá to i na suchu, takže mám podezření na spojku. Mám dilema, jestli investovat rovnou i do setrváku (což se mi moc s ohledem na cenu nechce) nebo čekat až se to projeví pořádně? Jelikož děláme příští týden rozvody a předek bude odstrojen, tak bych to nejraději vyřešil najednou. Má někdo s touto "závadou" zkušenosti? Měnit se spojkovou sadou i setrvák?

Dle mého zcela jistě.Jinak se ti může stát že po pár tisících půjde do háje i on a budeš to dělat znovu.

• 2 roky později...

Ahoj všem,chci se zeptat jestli jste se někdo nesetkal s vibrací která je cítit do spojkového pedálu ,ale dělá to jen při prvnim rozjezdu. Setrvák,komplet spojka a ložisko jsou nové.

Upraveno od kopcemm

• 3 týdny později...

Nerozumím spojení, že je něco slyšet do spojkového pedálu?

• 2 týdny později...

Sry blbě jsem to napsal....

Poloosi mas dobre zalozene ?? prevodovka je ok?? vsetko je dobre poskladane ? Silnetblok ok?

Kdyby měl špatný poloosy,kineťáky nebo siletbloky na motoru, poznal by to hlavně na šaltrpáce

SUP1 auto je svina ... niekedy je strasna pretvarka :D tak ja sa drzim toho : Doveruj ale preveruj :)

Poloosy jsou v cajku,silentbloky jsou nové jak na motoru tak na převodovce....

Jde to někde od pedálu. Ještě ji zkusim odvzdušnit...

Co tam chces odvzdusnovat to neni hundrtka, pokud jsto menil tak ona si sedne Cus.

No jo, nevíte co s prachama tak si pořizujete nadstandartní výbavy. Já jsem prachy neměl tak jsem si musel pořídit soc edišn :) co má jen 2 pedály.

:p :p :p:kol-46:

Upraveno od žralok

Mam za to že na Supu se taky odvzdušňuje spojka.

Njn na automat jsem moc línej... prej soc edition - ale v popisku má v plné polní a ani mu nedali vokno na střechu :kol-27:

Upraveno od kopcemm

Okna vozím v kufru.

Jo jo koukal jsem... ale cizí ....

Už jsem tam měl několikrát i svoje. Ale jen čelní a zadní.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.