Publikováno Listopad 13, 201014 r U supa 85 kw, r.v. 2007, najeto 300 tis. km, první majitel, mi při prudším záběru několikrát auto cukne, jako by prokluzovala kola na mokru, ale dělá to i na suchu, takže mám podezření na spojku. Mám dilema, jestli investovat rovnou i do setrváku (což se mi moc s ohledem na cenu nechce) nebo čekat až se to projeví pořádně? Jelikož děláme příští týden rozvody a předek bude odstrojen, tak bych to nejraději vyřešil najednou. Má někdo s touto "závadou" zkušenosti? Měnit se spojkovou sadou i setrvák?
Listopad 14, 201014 r Dle mého zcela jistě.Jinak se ti může stát že po pár tisících půjde do háje i on a budeš to dělat znovu.
Prosinec 3, 201212 r Ahoj všem,chci se zeptat jestli jste se někdo nesetkal s vibrací která je cítit do spojkového pedálu ,ale dělá to jen při prvnim rozjezdu. Setrvák,komplet spojka a ložisko jsou nové. Upraveno Leden 3, 201312 r od kopcemm
Leden 3, 201312 r Poloosi mas dobre zalozene ?? prevodovka je ok?? vsetko je dobre poskladane ? Silnetblok ok?
Leden 4, 201312 r Kdyby měl špatný poloosy,kineťáky nebo siletbloky na motoru, poznal by to hlavně na šaltrpáce
Leden 4, 201312 r SUP1 auto je svina ... niekedy je strasna pretvarka tak ja sa drzim toho : Doveruj ale preveruj
Leden 4, 201312 r Poloosy jsou v cajku,silentbloky jsou nové jak na motoru tak na převodovce.... Jde to někde od pedálu. Ještě ji zkusim odvzdušnit...
Leden 4, 201312 r No jo, nevíte co s prachama tak si pořizujete nadstandartní výbavy. Já jsem prachy neměl tak jsem si musel pořídit soc edišn co má jen 2 pedály. :p Upraveno Leden 4, 201312 r od žralok
Leden 4, 201312 r Mam za to že na Supu se taky odvzdušňuje spojka. Njn na automat jsem moc línej... prej soc edition - ale v popisku má v plné polní a ani mu nedali vokno na střechu Upraveno Leden 4, 201312 r od kopcemm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.