Rendylbc Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 U supa 85 kw, r.v. 2007, najeto 300 tis. km, první majitel, mi při prudším záběru několikrát auto cukne, jako by prokluzovala kola na mokru, ale dělá to i na suchu, takže mám podezření na spojku. Mám dilema, jestli investovat rovnou i do setrváku (což se mi moc s ohledem na cenu nechce) nebo čekat až se to projeví pořádně? Jelikož děláme příští týden rozvody a předek bude odstrojen, tak bych to nejraději vyřešil najednou. Má někdo s touto "závadou" zkušenosti? Měnit se spojkovou sadou i setrvák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Dle mého zcela jistě.Jinak se ti může stát že po pár tisících půjde do háje i on a budeš to dělat znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopcemm Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 (editace) Ahoj všem,chci se zeptat jestli jste se někdo nesetkal s vibrací která je cítit do spojkového pedálu ,ale dělá to jen při prvnim rozjezdu. Setrvák,komplet spojka a ložisko jsou nové. Editováno: 3. leden 2013, autor: kopcemm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Nerozumím spojení, že je něco slyšet do spojkového pedálu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopcemm Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Sry blbě jsem to napsal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Poloosi mas dobre zalozene ?? prevodovka je ok?? vsetko je dobre poskladane ? Silnetblok ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Kdyby měl špatný poloosy,kineťáky nebo siletbloky na motoru, poznal by to hlavně na šaltrpáce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 SUP1 auto je svina ... niekedy je strasna pretvarka tak ja sa drzim toho : Doveruj ale preveruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopcemm Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Poloosy jsou v cajku,silentbloky jsou nové jak na motoru tak na převodovce.... Jde to někde od pedálu. Ještě ji zkusim odvzdušnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Co tam chces odvzdusnovat to neni hundrtka, pokud jsto menil tak ona si sedne Cus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) No jo, nevíte co s prachama tak si pořizujete nadstandartní výbavy. Já jsem prachy neměl tak jsem si musel pořídit soc edišn co má jen 2 pedály. :p Editováno: 4. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopcemm Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) Mam za to že na Supu se taky odvzdušňuje spojka. Njn na automat jsem moc línej... prej soc edition - ale v popisku má v plné polní a ani mu nedali vokno na střechu Editováno: 4. leden 2013, autor: kopcemm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Okna vozím v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopcemm Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Jo jo koukal jsem... ale cizí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Už jsem tam měl několikrát i svoje. Ale jen čelní a zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.