Přejít na obsah

Odstranění doplňků

dBman

Doporučené příspěvky

Chlapi, nevíte někdo jak sundat toto?

Dal jsem to tam pro zakrytí šrámu na prahu, ale po měsíci zjišťuji že ten šrám je mi milejší než tenhle bazmek. Prostě si na to memůžu zvyknout. Je to nalepeno tím PU lepidlem od Milotecu. Jo zkoušel jsem to silonem, ale ten jede spíš do toho plastizolu. Chlapi díky za pomoc, jsem v pr....

post-2504-0-06087800-1354746360_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to opravdu nejde nahřat horkovzduškou a '' urvat '' ( otazka je jestli to neurves i z barvou no :mellow: ) tak me napada : ocelova struna ktera se pouziva na odřezani čelnich skel..ale troufnu si rict že lak si tim poškodiš a budes to muset nechat přelakovat...

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři

Pánové díky zá návody. Nejdřív asi zkusím ten fén podle milose_s v kombinaci s vlascem. Nechám to až po Novém roce, radši ještě zajistím lakovnu. Nechce se mi jezdit s porvaným prahem v tě slané břečce. Dám vědět jak jsem dopad. Díky.

Odkaz ke komentáři

podobné věci jsem z aut již sundával - Ideální bude, jak již bylo napsáno, buď struna, nebo opatrně to "odšťourávat" např. šroubovákem. Rozhodně nervat na sílu! Stejně by to asi nešlo, ale pokud ano, s lakem se můžeš rozloučit.. Jakmile to sundáš, zbytky lepidla odškrábej co nejvíce (ničím ostrým, prostě plastem, nebo rukama) a zbytek budeš pracně odstraňovat acetonem. Nakonec doporučuji přeleštit, což ti odstraní i poslední zbytky lepidla a vyrovná rozdíl barvy.. Dle rčení "za blbost se platí" však počítej s prací na celý den..

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři

Jeste me napadlo pokud bys nemel tu strunu jestli by to nebylo mozne pomalicku odřezavat lamacim nozem.. prah neni zakulaceny tak by to mozna taky šlo... težko rict. možna by stacil odřezat jen kousek a pak už odklápět pomalu rukama... Tak jako při sundavani dveřnich ochrannych lišt ale je fakt že ty drži na oboustranne pasce a ne na lepidle :-)

Odkaz ke komentáři

Bez nahřátí to nepůjde, to už je mi jasný. Jen aby ten plastizol, nebo co to je, nepovolil dřív než to lepidlo. Ten rentgenový film by mohl jít, ale kde ho sehnat? Je pružný, to je fajn. Chtělo by to nějakej pružnej skalpel. Ještě mě napadlo podélně uříznout ten nástavek a pak už hezky nahřívat jen ten lepený spoj a odřezávat kousek po kousku.

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...