dBman Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Chlapi, nevíte někdo jak sundat toto? Dal jsem to tam pro zakrytí šrámu na prahu, ale po měsíci zjišťuji že ten šrám je mi milejší než tenhle bazmek. Prostě si na to memůžu zvyknout. Je to nalepeno tím PU lepidlem od Milotecu. Jo zkoušel jsem to silonem, ale ten jede spíš do toho plastizolu. Chlapi díky za pomoc, jsem v pr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Pokud to opravdu nejde nahřat horkovzduškou a '' urvat '' ( otazka je jestli to neurves i z barvou no ) tak me napada : ocelova struna ktera se pouziva na odřezani čelnich skel..ale troufnu si rict že lak si tim poškodiš a budes to muset nechat přelakovat... Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Já měl něco podobnýho a šlo to i s lakem :-( ale tobě to drží ještě větší plochou než mě. Teplomet, nahřát a prohřát a pak by to mělo jít trošku odtáhnout a pak už jen řezat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Také jsem teď z aut sundával staré blbiny a šlo to fénem od manželky :-) Chce to práh pořádně nahřát, klidně s tím plastem a tmel by měl změknout. Povedlo se mi to bez poškození laku, ale třeba jsem to měl přilepené něčím jiným... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dBman Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Pánové díky zá návody. Nejdřív asi zkusím ten fén podle milose_s v kombinaci s vlascem. Nechám to až po Novém roce, radši ještě zajistím lakovnu. Nechce se mi jezdit s porvaným prahem v tě slané břečce. Dám vědět jak jsem dopad. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Vyzkousej a uvidis... Ja osobne tim lepidlem z milotecu mam prilepene rs křídlo a to bys neurval bez poškozeni laku tak se obavam že fén bude málo ale třeba ne.. je to lepidlo podobne lepidlu kterym se lepi čelni skla tak si představ jak to muže držet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Žralok lepí čelní skla, takže by mohl vědět i jak na ty lepidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dBman Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Vím, drží to jak čert! Jojo, když je člověk blbej a nalepí na auto takovou hovadinu :wallbash: Každopádně díky za tip, zkusím ještě oslovit Žraloka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 (editace) podobné věci jsem z aut již sundával - Ideální bude, jak již bylo napsáno, buď struna, nebo opatrně to "odšťourávat" např. šroubovákem. Rozhodně nervat na sílu! Stejně by to asi nešlo, ale pokud ano, s lakem se můžeš rozloučit.. Jakmile to sundáš, zbytky lepidla odškrábej co nejvíce (ničím ostrým, prostě plastem, nebo rukama) a zbytek budeš pracně odstraňovat acetonem. Nakonec doporučuji přeleštit, což ti odstraní i poslední zbytky lepidla a vyrovná rozdíl barvy.. Dle rčení "za blbost se platí" však počítej s prací na celý den.. Editováno: 8. Prosinec 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Jeste me napadlo pokud bys nemel tu strunu jestli by to nebylo mozne pomalicku odřezavat lamacim nozem.. prah neni zakulaceny tak by to mozna taky šlo... težko rict. možna by stacil odřezat jen kousek a pak už odklápět pomalu rukama... Tak jako při sundavani dveřnich ochrannych lišt ale je fakt že ty drži na oboustranne pasce a ne na lepidle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 (editace) Nahrej podbeh a zkus pasek rentgenoveho filmu je pevny a ohybny - nedoskrabe lak. Par lepenych spoju jsem uz takhle oddelal bez poskozeni. Ale stejne to bude jebacka Editováno: 8. Prosinec 2012, autor: sideA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dBman Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Bez nahřátí to nepůjde, to už je mi jasný. Jen aby ten plastizol, nebo co to je, nepovolil dřív než to lepidlo. Ten rentgenový film by mohl jít, ale kde ho sehnat? Je pružný, to je fajn. Chtělo by to nějakej pružnej skalpel. Ještě mě napadlo podélně uříznout ten nástavek a pak už hezky nahřívat jen ten lepený spoj a odřezávat kousek po kousku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Jestli je to lepené lepidlem na skla a je tam daný primer tak to bez poškození nesundáš. Jinak bych to zkusil nahřát a pomalu odtrhávat nebo odřezávat strunou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dBman Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 No nevím je-li to primer. Bylo mi řečeno že PU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Vetsinou se k tomu PU lepidlu jeste kupuje takova tyčinka s primerem.primer je zaklad (barva)pod lepidlo aby to drželo na 100% zaleži jestli jsi to tam daval nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dBman Vloženo 18. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Tak chlapi je to dole, drželo to jako čert. Horkovzduškou a odřezávat kousek po kousku. Nástvky se pěkně deformovaly, ale práh naštěstí zůstal v pořádku. Pak jen dát dolu to lepidlo. Práce na půl dne, ale je to dole! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.