veisen Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Cau lidi pls poradite me nekdo jak by se dalo predelat sani v tomhle aute (neni to RS) na RS dela kit GREEN ale nejsem si jistej jestli tam sedne .... nebo popr. neni nejakej Kit kterej to resi ? to auto je rv 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 ty chces dostat filtr dolu k narazníku?na RS to podle me bude stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 19. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 jo to jsem mel presne v planu me v obchode rikal ze na rsko je to jiny ale vzhledem k tomu ze to ma stejnej motor akorat min elektroniky tak me pride ze by v tom rozdil bejt nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 urcite se to proleze vedle baterky a pak dolu, mam to taky v planu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Ahoj, 1,8 turbo a RS jsou stejné - měl jsem 1,8t a teď mám RS. Přímé sání mám od KN. Koukni do hospoda - typněte si výkon škodíka. Máš to tam i s fotkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Bohužel ne, mám stejné auto a chtěl jsem taky přímý kit sání, nakonec zjistíš, že kvůli váze vzduchu a ještě jakési sondě, nemužeš zrušit ten kastlík a můžeš udělat pouze výměnu vzduchové vložky.... Já jsem se o to zajímal u KN a green a nakonec mi to mechanici všude rozmluvili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Blbost, na váze nezáleží - to jen někteří říkají že pak odchází. Já jezim na těchdle motorech už 4 řoky a NO PROBLEM. Znám i auto 1,8t co má na přímém sání od KN a čipu na 195PS naskákáno 220 tis km v pohodě. To čidlo na filtrboxu - to máš trošku pravdu - odpojit se nedá - co ti ale brání v tom, přemístit ho na potrubí mezi váhu a kužel. No a frčíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Přesně tak, váhu a čidlo musíš nějakým způsobem připevnit na potrubí, ale do toho bych teda nešel, protože mi nezaručili, že to spíš nepokurví než aby to bylo lepší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 To čidlo přece ví objem toho kastlíku a z toho to nějak kompl dopočítá kolik a co je potřeba, ale na té trubce jsem si nedokázal dost dobře představit, jak by to mohlo fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Já jsem taky vihodil ten kastlik s fitrem a mám tam přímí sání a je to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Ja sem dal po dlouhym vahani jen vlozku, ale kvalitu od KN, a spokojenost, jen to holt tak nehvizda, ale to mi ani nak neva, stejnak nemam turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Taky sem dal vlozku KN a nezda se mi,ze by se neco zmenilo,spis je lepsi pocit,ze sem auticku neco peknyho koupil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Taky sem dal vlozku KN a nezda se mi,ze by se neco zmenilo,spis je lepsi pocit,ze sem auticku neco peknyho koupil.. No precejenom je to asi u RS jiny, ja holt mam jen 1,6/100 A tam to s cipem a Remusem vzadu docela znat je, jenze tam je znat kazdej ctvrtkun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 To čidlo přece ví objem toho kastlíku a z toho to nějak kompl dopočítá kolik a co je potřeba, ale na té trubce jsem si nedokázal dost dobře představit, jak by to mohlo fungovat Tak takhle jsem to neštudoval - podle mě to čidlo jen hlídá podtlak. RS ho vůbec nemá a místo toho má regulační ventil turba který hlídá tlak mezi turbem a škrtící klapkou. Nicméně 1,8t s čidlem na filtrboxu jsem měl, teď mám RS - na obou verzích přímé sání KN - a vpohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaS Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Vazeni, ma nekdo z Vas zkusenosti s montazi a praktickym provozem Blow Off Valv ventilu na Skode Octavia RS I? Dik za z pravy ode vsech. OldaS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 ja mam asi uz tretí BOV a je to znat, pokud je ten BOV opravdu kvalitní (treba Bidrin dela dobry veci) tak se ti zmensi turbodira. Pokud by jsi chtel mam tu BOV od Bidrina MKII Twin port, nepouzitej za 2500 s dokladem, modrej elox, ja mam ted HKS 728 823 071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Ahoj mám taky přímé sání od Green na RSu ale mám jenom obyč 1,8T.Musel jsem dodělávat vymezovací kroužek mezi rouru sání a filtr protože jsem ho nemohl stáhnout mám motor typ AGU a ten má menší rouru.Čidlo jsem zapasoval do vyrobeného tep.štítu a zatím poho.Ve spojení s BOV Bidrin krásný zvuk.Výkon 141kw.Přidávám foto ale je pouze z mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.