Golfino Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Ahojte. Pokazilo se mi tlačítko na zamykání a odemykání auta na středovém panelu v O2. Tlačítko někdy funguje ale musí se na něho moc tlačit a mám strach že ho jednou protlačím až dovnitř středového panelu. Zamykání funguje ok ale odemykání fakt blbne. Máme nastaveno automatické zamykání po rozjezdu vozu kvůli bezpečnosti (manželka no ) Nejde ho vytlačit dolů a vymenit abych nemusel demontovat cely jumbo box? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Nejde, musis demontovat Jumbobox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tome333 Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 no tak prave vcera som zatlacil presne toto tlacitko dovnutra a uz aj som mal hlavu v smutku.... ale nakoniec som si poradil... vybral som zapalovac a cez ten otvor som krasne vybral toto tlacitko kable dociahli presne ... vycistil som ho od prachu a bolo ho tam dost a opat vsetko funguje ako ma.... a hlavne som usetril euricka za novy vypinac.... mozno by visiel na pekne peniazky keby v servise demontovali celu opierku atd atd... a apropo som pedant na auto stale ho mam cistucke a neveril som kolko prachu nalepeho tam bolo.... ono to totizto nieje vidiet pod ten panel ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 tak už někdo toto vyřešil, dneska jsem ho silou zatlačil do vnitř a obávám se nejhoršího, že jsem polámal ty očka v tunelu které ho drží. jak mám vytáhnout zapalovač abych něco nezk..l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.