Publikováno Prosinec 9, 201212 r Chlapci a děvčata (kitát od Hekiho), protože nebudu stíhat, dávám PFko již nyní. Udělal jsem jich několik a vybrat to jedno byla dřina. Přeji krásné Vánoce a mnoho spokojenosti s našimi Yetíky.
Prosinec 18, 201212 r Chlapci a děvčata, přátelé Yetiho, protože zapomínám, dávám PFko již nyní. Udělal jsem jen jedno a tak výběr byla velká dřina. Přeji krásné Vánoce a mnoho spokojenosti s našimi Yetíky do dalšího roku.
Prosinec 19, 201212 r Chlapci a děvčata, protože opravdu nestíhám, posílám taky své jediné PFko - a svá srdečná přání krásných vánoc a slunečných dní v roce 2013. Yetisko na péefku si ale budete muset přimyslet
Prosinec 20, 201212 r Přeji všem Yetistům a jejich miláčkům veselé vánoce, šťastný nový rok a mnoho najetých kilometrů bez nehod a servisů. Upraveno Prosinec 20, 201212 r od z.docekal
Prosinec 20, 201212 r Hezké svátky vánoční,hlavně zdraví a najeté KM bez nehod v roce 2013,všem majitelům Yettiho přeje Choceňák Upraveno Prosinec 20, 201212 r od choceňák
Prosinec 23, 201212 r Kluci a děvčata, byť nepatřím mezi "spamery" a "živé diskutéry", rád si tady vždy počtu novinky z Vašeho života a taky ze společných yeti cest. Sám jsem, i přes nemoci s rozvoďákem, velmi rád, že yetíka mám v garáži. Připojuji se k Vašim přáním a dovolím si taky popřát klidné a pohodové prožití vánoc a spoustu zážitků s čtyřkolovým členem rodiny v roce 2013!
Leden 1, 201312 r Přeji všem především hodně zdraví a štěstí v novém roce 2013 Upraveno Leden 1, 201312 r od WalkerT
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.