Alexandr.UL Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Dobrý večer, Mám feldu 1.3mpi 50kw rv 2000. Kdysi jsem měnil budíky a ty původní prodal.(původní bez otáčkoměru).Ale nevím kolik měli ty původní budíky najeto km.Měli více km,ale nevím o kolik.Ani nikde nemám zaznamenáno kolik km měli ty "nové" budíky při výměně.Co bych měl říct případnému kupujicímu?Mohu si nějak zjistit počet najetých km třeba přes diagnostiku?(slyšel jsem že u nových aut toj de,ale felda..)Mám vag kabel a program, ale nemám notebook,tak kdyby to šlo tak si snad seženu někoho kdo by mi noťas půjčil. Hlavně bych kvůli tomu pak nerad měl nějaké problémy,tak předem děkuji za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Na STK chodíš? Když už nikde, tak aspoň na protokolu z STK je stav tachometru. Podle toho kdy jsi naposledy a kolik zhruba najedeš měsíčně/ročně si to přibližně dopočítej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Navíc podle VIN zjistíš výbavu, a tak kupující pozná, že tam byli budíky bez otáčkoměru. A když mu na férovku přiznáš, žes měnil budíky, tak by problém bejt neměl, kor když udáš STAV TACHOMETRU a ne POČET UJETEJCH KILOMETRŮ. Jinak opravdu jde dopočítat km aspoň na hrubo podle protokolů z STK nebo z papíru v servise (výměna kol....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rskoki Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Teď už to jde lehce zjistit podle STK : http://www.kontrolatachometru.cz/ http://auto.idnes.cz/staceni-tachometru-0o2-/auto_ojetiny.aspx?c=A141223_112958_auto_ojetiny_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Služba k ničemu. Stejně k tomu potřebuješ protokol z poslední STK s z něj si to můžu přečíst taky. Kdyby to bylo jen na VIN, tak snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 To jsou magoři, já myslel že to bude jenom na vinko....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Jenže to by si ten stav km mohl ověřovat každej i jen s ofoceným VINkem z políčka pod čelním sklem, pochop - ONI MUSEJÍ NECHAT NĚJAKOU DÍRU PRO OJEBÁVKY, ABY MOHLI Z KAVKY VYTÁHNOUT KAČKY... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Čísla protokolů z STK jsou ty dopisovaný čísla ve velkém techničáku u razítek z STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraVy Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Hele borci, kterou službu na odhalení reálných km používáte? Na https://autotrip.cz/kontrola-stavu-tachometru/ je jich několik zdarma a několik placených. Vyplatí se zaplatit si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.