Publikováno Srpen 17, 200619 r Mám nově ojetou Octavii a předchozí majitel jezdil na longlife cyklus, tedy po dvou letech. Já najezdím ročně c. 15 tisíc a zdá se mi, že by pro mě longlife mohl být vhodnější(?). Aktuálně najeto mám teď přes 42 tisíc. Jaký máte názor a zkušenosti - co je lepší? Nebo spíš jaké jsou pro a proti? Díky!
Srpen 17, 200619 r No muj nazor je, a to i delam.... kazdy rok menit olej pokud nenajedu tech 15 000 km....je to me auto,tak proc setrit na nepravem miste.
Srpen 18, 200619 r Jaký máte názor a zkušenosti - co je lepší? Nebo spíš jaké jsou pro a proti? Díky! Zdravim ve spolek, mam take TDI (96 kW) a do servisu jezdim po 50.000 km. Casovy interval dvou let neprichazi v uvahu, neb tech padesat tisic najedu za priblizne trictvrte roku. Kazdy tady besni (longlife nikdy, chudak motor, apod.), nicmene mam najeto bezmala dveste tisic, auto se zatim nerozsypalo, olej nezere a jezdim stale pod ctyri litry. Netvrdim, ze panove nedoporucujici prodlouzeny servisni interval se nevyznaji, ale moje zkusenost z kazdodenniho jezdeni jednoznacne hovori pro longlife. Zbytecne se do autorizovanych servisu opravdu nepohrnu...
Srpen 18, 200619 r Jaký máte názor a zkušenosti - co je lepší? Nebo spíš jaké jsou pro a proti? Díky! Zdravim ve spolek, mam take TDI (96 kW) a do servisu jezdim po 50.000 km. Casovy interval dvou let neprichazi v uvahu, neb tech padesat tisic najedu za priblizne trictvrte roku. Kazdy tady besni (longlife nikdy, chudak motor, apod.), nicmene mam najeto bezmala dveste tisic, auto se zatim nerozsypalo, olej nezere a jezdim stale pod ctyri litry. Netvrdim, ze panove nedoporucujici prodlouzeny servisni interval se nevyznaji, ale moje zkusenost z kazdodenniho jezdeni jednoznacne hovori pro longlife. Zbytecne se do autorizovanych servisu opravdu nepohrnu... V tvem pripade myslim,ze je to uplne o necem jinem a pokud ti to nezere olej,je to v klidu . Ja myslel ze pro obycejneho smrtelnika co najede rocne caa 10 000 az 15 000 km .
Srpen 20, 200619 r pokud najedeš ročně 15 OOO tak Long je nesmysl zrovna nad tim taky badam...mam tdi alh 66kw a rocne to vidim tak kolem 20tis km, v tuhle chvili tam je longlife a byl nastavenej origo interval prodlouzenej, ja ho zmenil na pevnej rok nebo 15000km... - ma vliv kodovani na neco jinyho nez vystraha inspekce? - nemuze bejt problem kdyz v 90.000km prejdu z longu na klasiku po 15tkm? - nevim, jestli ma long smysl, financne to vyjde stejne s minimalnim rozdilem a 30tkm se mi zda fakt moc... thx
Srpen 20, 200619 r vliv kodování není. problém taky není přejít na pevný Jinak nikde není psáno,že long je na 30.000KM.na long můžeš najet i 50.000,ale taky i třebas 12000.Záleží na podmínkách a proto jsem psal,kdo najede 15 za rok,je long nesmysl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.