Rostišrot Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) Ahoj všichni. Potřeboval bych jedinou věc, jestli neví někdo odborný název na plastovou baňku, která je na EGR ventilu. Š.Octavia I (TDI 81kw) viz.foto: http://www.upnito.sk...187f7e76&ms=728 Popřípadě kde se dá nejlevněji splašit. Dík :-) Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: Rostišrot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) Myslíš podtlakovou baňku ve které je membrána? No tu nevím jestli mají zvlášť. Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostišrot Vloženo 12. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Ano. Snad jo, je sundavací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Ale nikde jsem ji zvlášť nenašel, ani v etce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 čo tak skúsiť vrakovisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Jo ale aby nebyla ještě horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 no inšie mu asi neostane,len to risknúť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Nový EGR a má jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 alebo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostišrot Vloženo 24. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Dík, ale už jsem to přestal řešit. Opravil jsem to po domácku a myslel jsem si, že to moc nevydrží, ale jezdím už 2týdny a v klidu. Takže dokud se to nerozpadne, což asi nerozpadne, tak to nechám tak. Každopádně i tak je dobré vědět, jestli se to dá splašit samostatně, či ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Nema niekto tu banku na predaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.