Lukas1450 Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Chlapci aj vam sa teraz v mrazoch tahsie hadzu rychlosti napr 1 stupen ? mne to ide strasne tazko niekedy mi neskoci rychlost musim dat do neutralu a az tak skoci ... pripadne aj dva krat po sebe musim vyradit a potom vojde uz pekne ... ale ked sa auto zohreje je to uz ok.. bude to olejom ??? ze je stuhnuty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Zkontroluj množství oleje. Jestli je málo dolej a jestli nevíš kdy byl měněnej naposled tak bych ho preventivně vyměnil. Taky zkus namazat táhla od řadičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 tak tak tipnul bych to spíš na ta táhla protože jinak by se olej měnit neměl v autě a já to ani nedělal.pravda je že v zimě to jde trošku hůře,ale tak jako popisuješ ty určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 14. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 OK diki chlapci skontrolujem to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maybe25 Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 caute chalani, presne to iste sa stava teraz mne, s tym ze ked prituhne na -15 a menej problem este aj trojku hodit, o jednotke a dvojke nehovoriac az mam strach, ze mi ostane salt paka v ruke ako na nu musim tlacit, ako viem namazat tiahla ??? dik za radu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Tak když Ti to dělá jen když je převodovka studená, tak to není táhlama. Určitě bych začal olejem v převodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maybe25 Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 nj, budem musiet, najprv vsak musim vyriesit "uspesny tyzden" a opravit predok a zadok auta po 2 laskavych odkazoch za stieracom od "zdatnych" vodicov, ktorych prekvapilo, ze v zime ked snezi a mrzne to nebrzdi na jednom metri... zn.: ak by chcel niekto poradit ako si nechat rozbit auto dva dni po sebe nech napise SS :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.