Plzeňáček Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Ahoj, nejde mi zapnout nezávislé topení, maxidot píše "Systémová chyba nezávislého topení" a na wagu 3 závady. Nejdřív Ukazatel zásoby paliva - dolní hranice překročena - sporadická, frekvence závad 5, počítadlo resetů 75 (to přičítám tomu, že se občas snažím zapnout topení, když mám v nádrži pouze rezervu, což logicky nejde, aby to nevytáhlo nádrž do dna). Další jsou ale zajímavější, druhá je Čidlo přehrátí (G189) - přerušení/zkrat na plus, frekvence závad 1, počítadlo resetů 46, info o závadě: teplota 100°C, teplota -48°C, napětí 10,98V a třetí chyba je Topná jednotka zamknuta, frekvence závad 1 a počítadlo resetů 46. Chápu to správně, když si myslím, že tam odešlo nějaké čidlo teploty a proto nejde topení spustit, než to postavím do autorizáku (pokud vůbec tam)? Řešil někdo něco podobného? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 prvně vymaž závady a pak zkus vše znova.Jednotka se někdy blokne a po smazání závad je vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 15. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 To jsme zkoušeli, ale ty závady smazat nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 odemknout jednotku a pak jdou závady vymazat. Nesmíš NT pouštět pokud je v nádrži rezerva, jinak se ti zablokuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Co ta chyba čidla..odemknutí pomůže, ale ne na dlouho. Software je tam poslední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 26. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Nejsem odborník, ale proč by se mělo topení bloknout, když je v nádrži rezerva? Myslíš bloknutí napořád? Zní mi logicky, že se nespustí, aby to nevyčerpalo nádrž do dna, ale po doplnění paliva by mělo jít znovu pustit, ne? Kdežto mě pustit nejde vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 protože je to tak udělané bohužel, párkrát pustíš na rezervu a hotovo... jinak závada na čidle může být buď čidlo KO nebo oběhové čerpadlo. Doporučuji odemknou topení, vymyzat závady a pak se počkat, co znovu vyskáče a podle toho postupovat dále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.