Ričina Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Hojas, včera jsem měl napíchlou octávku na vagu a jelikož jsem před nedávnem měnil výbojky, tak jsem se podíval i na světla a po načtení jak levého tak právého světla mi vag píše chybu 65535-řídící jednotka vadná, nicméně světla normálně fungují, naklápění taky, prostě se neobjevila žádná vizuální závada. Co tedy vlastně ovládájí jednotky když jsou podle vagu vadné a světla fungují. Navíc v dílenské příručce jsem hledal a bylo napsané, že při závadě na xenonech by se měla objevit kontrolka na budících, ale nic se neobjevilo. Tak teda nevím jestli mám shánět obě jednotky když stojí pěknou raketu a přitom nesheldávám na světlech žádnou závadu. Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Mám to taky a bylo mi řečeno abych to neřešil, tak to neřeším už 3 roky a pořád světla fungujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ričina Vloženo 1. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Taky to zatím nehodlám řešit dokud to svítí, ale zajímalo by mě jak to může fungovat když jsou jednotky kaput. Ale tak vidím, že v tom nejsem sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.