Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar. Dnes jsem zjistil,že mi po 2letech co mám supa vyskákala po celým autě krupička..malý bublinky jedna vedle druhý..je to jak na plech.dílech,tak i na plastových dílech..narazníky. Co s tím..zřejmě komplet auto zbrousit a prelakovat..jenže to je balík. Tak si říkám jestli neni lepší koupit pistoli a kompresor a udelat si to sám..je tu nejaký autolakýrník co by poradil jak na to? Díky

Záruka nic?

Zkusit to na záruku. Jinak kdyby jsi měl 120cítku tak si tam klidně lak udělej ale na supa? Ještě když tomu nerozumíš?

A ještě to upřesni. TY máš superba 2 roky ale jakej je to rok výroby. Nebo jsi dělal celolak? To je docela důležitá informace.

Upraveno od žralok

• 2 týdny později...
  • Autor

Je to 2002,mám ho dva roky..evidentně majitel před mnou ho lakoval..

Tak s tím nic neuděláš. Buď nový lak nebo fólie. Ale tam je problém, že až to budeš chtít sundat tak to půjde i s lakem.

Tak to se fakt asi bude muset dát nový lak. Ten co to měl před tebou při přestříkávání něco podcenil......

Asi se to caklo v prasne stodole a ted se ty drobky uvolnily. Pokud nechces at Ti to rezavi tak si to nech u odbornika polet barvou a sup stim do pece at se to zatahne jinac po zime mas lisku. Cus

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.