Publikováno Prosinec 25, 201212 r Zdar. Dnes jsem zjistil,že mi po 2letech co mám supa vyskákala po celým autě krupička..malý bublinky jedna vedle druhý..je to jak na plech.dílech,tak i na plastových dílech..narazníky. Co s tím..zřejmě komplet auto zbrousit a prelakovat..jenže to je balík. Tak si říkám jestli neni lepší koupit pistoli a kompresor a udelat si to sám..je tu nejaký autolakýrník co by poradil jak na to? Díky
Prosinec 25, 201212 r Zkusit to na záruku. Jinak kdyby jsi měl 120cítku tak si tam klidně lak udělej ale na supa? Ještě když tomu nerozumíš? A ještě to upřesni. TY máš superba 2 roky ale jakej je to rok výroby. Nebo jsi dělal celolak? To je docela důležitá informace. Upraveno Prosinec 25, 201212 r od žralok
Leden 3, 201312 r Tak s tím nic neuděláš. Buď nový lak nebo fólie. Ale tam je problém, že až to budeš chtít sundat tak to půjde i s lakem.
Leden 3, 201312 r Tak to se fakt asi bude muset dát nový lak. Ten co to měl před tebou při přestříkávání něco podcenil......
Leden 4, 201312 r Asi se to caklo v prasne stodole a ted se ty drobky uvolnily. Pokud nechces at Ti to rezavi tak si to nech u odbornika polet barvou a sup stim do pece at se to zatahne jinac po zime mas lisku. Cus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.