Roy Jones jr. Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Zdar. Dnes jsem zjistil,že mi po 2letech co mám supa vyskákala po celým autě krupička..malý bublinky jedna vedle druhý..je to jak na plech.dílech,tak i na plastových dílech..narazníky. Co s tím..zřejmě komplet auto zbrousit a prelakovat..jenže to je balík. Tak si říkám jestli neni lepší koupit pistoli a kompresor a udelat si to sám..je tu nejaký autolakýrník co by poradil jak na to? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Záruka nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 (editace) Zkusit to na záruku. Jinak kdyby jsi měl 120cítku tak si tam klidně lak udělej ale na supa? Ještě když tomu nerozumíš? A ještě to upřesni. TY máš superba 2 roky ale jakej je to rok výroby. Nebo jsi dělal celolak? To je docela důležitá informace. Editováno: 25. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 3. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Je to 2002,mám ho dva roky..evidentně majitel před mnou ho lakoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Tak s tím nic neuděláš. Buď nový lak nebo fólie. Ale tam je problém, že až to budeš chtít sundat tak to půjde i s lakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Tak to se fakt asi bude muset dát nový lak. Ten co to měl před tebou při přestříkávání něco podcenil...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Asi se to caklo v prasne stodole a ted se ty drobky uvolnily. Pokud nechces at Ti to rezavi tak si to nech u odbornika polet barvou a sup stim do pece at se to zatahne jinac po zime mas lisku. Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.