Honza60 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Půjčil jsem auto a po nehodě s ním se vraceli domů. Jelo to asi 500km (z Itálie) bez vody. Na motoru není nic poznat. Jelo to za silného deště bez kapoty motoru. Netopilo to. Co tam může být za problémy v budoucnu? Máte někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Aj! To je docela průšvich, stoprocentně bude v háji mechanická ucpávka vodního čerpadla a vsadím se že bude i zkroucený blok a hlava motoru. Možná že ty motory jsou kvalitní ale tohle asi nepřežije. Snad se pletu. Hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 (editace) 500km bez vody? nicméně pokud by na blok silně chcalo a nehonilo se to, dokázal bych si představit, že by to mohlo přežít. však oprav netěsnost, nalij kapalinu, pojezdi pořádně a uvidíš. třeba bude stačit jen těsnění a srovnání pro jistotu. další věc je, pokud to byla nehoda na předek, jestli auto nejelo třeba s otevřeným okruhem sání (u ic), pak by mohlo přijít na řadu turbo. jinak sehnat jiný jetý motor není zas tak finančně hrozné. Editováno: 29. Prosinec 2012, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza60 Vloženo 30. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Prohlížel jsem to na zvedáku, je toho tam víc. Až se to odstrojí tak napíšu víc. Nevíte někdo o levném vrakáči u Brna? SDI 1.9 , 240 000 km , 8\ 2004 Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 v holubicích chtějí za ojetý šunt kolikrát víc než za nový, na slatině u dráhy mají ceny sice ok, ale mají hlavně plechy, plasty a tak kolem, nicméně najít něco můžeš. záleží co potřebuješ - kolikrát lze nový díl sehnat za menší peníz než z vrakárny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 V holubicích jsou vážně drazí! Byl jsem tam jednou a myslím naposled. Docela fajn je ve Strážnici,ale to budeš mít asi trochu z ruky. Záleží o kolik dílů se jedná a na jaké ceně se domluvíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 za brnem smer na svitavy je vrakac ale netusim jak to tam chodi, popr koukni na aukro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza60 Vloženo 27. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Po dlouhé době se mně podařilo seskládat tak aby se s tím dalo vyjet na silnici. Motor se zdá být v pohodě na výkonu není nic znát. Jen prasklá vana. Nechám to do léta jezdit, uvidím jak se bude chovat za tepla. Děkuji všem co mně přispěli radou nebo i nějakým dílem. Nevíte kde je v Brně motorová brzda a kolik to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza60 Vloženo 13. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Tak po roce se zdá že motor je nesmrtelný. Najel dalších 20 tisíc tak jsem se nad ním smiloval a dostal už novej olej. Už byl hodně přes limit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Čau, neřeš a jezdi jezdi jezdi a pak zas jen jezdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.