Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, za kolik se orientačně dá vyměnit spojka? (autorizák/garažník). Měnil jste ji už někdo? Kámoš má najeto (real) 270tis a už mu zabírá dost nahoře, kolik ještě cca vydrží? Má vůbec tenhle superb dvouhmotu nebo jednohmotu (setrvák)? Je ho třeba měnit se spojkou?

Vloženo

určitě bych při výměně spojky měnil komplet sadu.Ať si říká kdo chce co chce.A počítám že sada výjde tak na cca 15000kč.Může být i méně,ale píšu nejčastěji se vyskytující cenu

• o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Nenešteluješ, a když už se spojka dělá, tak komplet i s dvouhmotou. Jinak jsem viděl auta, u kterých se měnila spojka mezi 200-300tis, takže 270tis je adekvátní. U nás komplet spojka vč.matroše a práce kolem 18tis Kč

Vloženo (editace)

Já ji dělal bez setrváku, jelikož nebyly v tu dobu prachy. Jinak spojka samotná mě stála 3500,- u 1.9tdi (LUK).

Editováno: , autor: Phate
  • o 10 měsíců později...
Vloženo (editace)

Ahoj vsem, prosim o vasi zkusenost. Rad bych nechal vymenit spojku vcetne setrvaku, prevodovka manual,rv. 2005 , doporucite nejaky vas servis? Nejlepe Brno, pripadne i Praha. Diky

Editováno: , autor: sir_richard
Vloženo

taky budu měnit, spojkovou sadu už mám doma asi 2 měsíce, ale pak mi moji mechoši řekli, že mi to bez setrváku neviměněj, takže už je na cestě setrvák a bude se to dělat během ledna či února, ale kolik by stála práce nedovedu říct jelikož jsou to dobří známí a za práci moc neplatim, jen tak aby se neřeklo

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Tak nic, prej ten dodavatel repasů spojek začal být nespolehlivej a nekvalitní, takže ta firma dělá už jen turba. Něco o repasech dvouhmoty je na netu, ale tam nezjistím, kdo a jak je kvalitní, takže asi bude holt větší investice 

Vloženo (editace)

Je to blbý no. Někdy se směju, jak jsou díly levné a jindy zase čumím jako p..ča z křoví, jak je to drahý jako ku..va. To je případ dvouhmoty...

Přitom jsou to dva kusy železa spojené gumou

Editováno: , autor: SUP1
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ranec neranec, chci se vozit v supovi, tak musím platit. Je to zatím nejlepší auto, co jsem kdy měl. Spojka prokluzovala a smrděla víc a víc, brzdy, tlumiče jsou normální provozní věci, jedu  na dovču do Chorvatska a chci mít jistotu, že dojedu v cajku 

• o 9 měsíců později...
Vloženo (editace)

Chlapi teď jsem měnil spojku a mechoš mi říkal že by mohla pasovat jednohmota z Golfa VR6 nevíte o tom někdo něco?

Editováno: , autor: Kuldas

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...