schneefall Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Zdravím Dítě se mi vyblilo v autě.Sice se snažilo veškerý obsah žaludku vyvrhnout ven z okna, ale bohužel se tak né zcela podařilo a schytala to vnitřní část dveří.Už jsem to umyl uvidíme ráno jestli budou na tapecu nějaké fleky ale smrad bude asi v autě pěkný.Nevíte o nějaké účinné čistící kůře, díky které nenude v autě převládat příšerný smrad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Podle toho co vsehno zustalo zamoreno , pokud jen tapec tak bych ho vybral , rozebral a poradne vymyl , pokud sicna tak se mi osvecilo prani namokro , nake takove ty peny a podobne nepomuzou , celej obsah se musi s sedacek vysat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 29. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 (editace) Sedačky zasaženy nejsou naštěstí, zasažen je jen tapec.Takže ho zítra rozeberu.Achjo, člověk se to snaží celou dobu pucovat a najednou tohle :-( stane se.Ještě jsem zjistil že mi někdo utrhl takový to posuvný šoupátko na stropní lampičce visí tam jen silou vůle. Jak prosím rozeberu ten tapec? Vzádu mám šlahounové stahovaní oken. Editováno: 29. Prosinec 2012, autor: schneefall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.