hugito Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 zdravím všechny, koupil sem OII, od kámoše sem si koupil radio stream ale když sem ho namontoval tak to chce pin ale po kámošovi to nic nechtělo a on nikde nic napsanýho nemá, kde by to mohlo být napsaný, nějak se nevyznáme v těch kódech k autu u rezervních klíčků a na návodu nikde nic není jen že musím zajet do servisu, prosím poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 PIN k radiu byva nalepenej na malem stitku v knizce od radia na prvni anebo na posledni strane (v tom navodu na pouziti radia) pokud tam neni (ja ho tam taky nemel) tak si zajed s puvodnim autem ve kterem to radio bylo namontovano z vyroby i s tim radiem v nem do servisu a oni ti to vyctou pres pocitac. Mne to spravili po znamosti zadarmo vramci garancni prohlidky ale jinak si tusim za to par korun uctujou (tusim kolem 500) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 PIN k radiu byva nalepenej na malem stitku v knizce od radia na prvni anebo na posledni strane (v tom navodu na pouziti radia) pokud tam neni (ja ho tam taky nemel) tak si zajed s puvodnim autem ve kterem to radio bylo namontovano z vyroby i s tim radiem v nem do servisu a oni ti to vyctou pres pocitac. Mne to spravili po znamosti zadarmo vramci garancni prohlidky ale jinak si tusim za to par korun uctujou (tusim kolem 500) jinak skus zadat 1101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugito Vloženo 14. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 díky za rady, žel 1101 nefunguje a zustalo mi svitit SAFE takže na to dneska už prdím a vydím to na ten servis, akorát známej je na tři měsíce v německu s autem, půjde to i s mím autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 (editace) No to bych neriskoval, budou oprávněně předpokládat, žes to ukradl a můžou na Tebe zavolat "pomáhat a chránit". Je tu na foru spousta lidí, kteí Ti to podle štítku na radiu zjistí za malý peníz. Editováno: 15. Říjen 2010, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 No podle mě ti to nikdo moc tady na foru nezjisti... Dojeď s tím původním autem a rádiem do škoda servisu a tam ti to většinou zdarma vyčtou. Mě to také tak udělali. Když by za to chtěli prachy, tak jim řekni něco ve smyslu, že ti na lince zákazníku škoda řekli, že toto je zdarma... Ale většinou no problém a 500,- ani náhodou. To možná je cena pro nějaký kusy z noční mototechny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 No podle mě ti to nikdo moc tady na foru nezjisti... Dojeď s tím původním autem a rádiem do škoda servisu a tam ti to většinou zdarma vyčtou. Mě to také tak udělali. Když by za to chtěli prachy, tak jim řekni něco ve smyslu, že ti na lince zákazníku škoda řekli, že toto je zdarma... Ale většinou no problém a 500,- ani náhodou. To možná je cena pro nějaký kusy z noční mototechny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ditchi Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 pekny den mam na vas velku prosbu, som odpojil bateriu a autoradio teraz pyta pin kod stvormiestny, vie mi niekto pomoct, vyrobne cislo radia je SKZ7Z3E0055497 ak ma niekto kalkulacku na kody vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psisko Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 skus http://www.radio-code.co.uk/skoda-radio-codes.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ditchi Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 na tej stranke som to uz skusal ale vzdy ked zadam cislo a mail tak mi vypise error tak neviem ale aj tak vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Slušnej servis ti ho poví po sdělení vinka přes telefon, nebo za menší úplatu při osobní návštěve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ditchi Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 tak bol som v skoda servise najprv napojili auto na pocitac ale tak ziadny kod nevedeli najst,,, tak potom som im povedal seriove cislo radia a hned mi dali kod a nakoniec som ani nemusel nic platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madjackob Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 tak bol som v skoda servise najprv napojili auto na pocitac ale tak ziadny kod nevedeli najst,,, tak potom som im povedal seriove cislo radia a hned mi dali kod a nakoniec som ani nemusel nic platit a prosímtě musel jsi mít rádio v autě nebo stačí jen seriové číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Dnes jsem byl ve Škoda servisu s velkym techničákem a řekli mi že musej vidět auto a rádio a to prej musim povysunout aby vyděli na číslo + VIN a pak prej to pujde za 150 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ditchi Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 no oni v tom servise nakoniec potrebovali len to seriove cislo radia a to sa da zistit len ked sa vyberie radio ale to som si vybral aj sam doma neni to nic tazke a potom na zaklade len toho serioveho cisla oni vyhladaju v pocitaci ten pin k autoradiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Tak konečně jsem se dnes dostal s autem do servisu . V neděli sem vytáhnul rádio a nafotil ty čísla . Dnes sem mu je předal + vin + občanku no jako bych neco provedl po chvilce mi napsal kod na kus papíru a zeptal se jestli chci účet já rěkl že ne a on chtěl 300 Kč tak sem mu řekl že minulej tyden chtel 150 Kč a on na to odpověděl že to vlastně bylo bez diagnostiky tak že mu stačí 150 Kč a takle to chodí v Škoda servisu asi mají malé platy no hlavně že mám kod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Zdravím, pomůže mi někdo? Koupil jsem na Aukru rádio Stream MP3 a přišlo mi bez kódu, dá se nějak zjistit když nemám origo auto nebo ho mám rovnou zahodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) Vem radio a zkus zajit do autodružstva ve F-M .Ja prodaval stream bez mp3 tak jsem tam volal a rekli mi ze vyčteni kodu stoji 250kč. http://www.ado-autodruzstvo.cz/ nakonec jsem tam nešel protože radio jsem prodal po domluve bez kodu za lidovou cenu a kupujici si kod nechal zjistit sam.Mel známeho v helleru Editováno: 4. leden 2013, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 "Neoficiálně" rychle a zadarmo stačí jen znát VIN auta, ze kterého rádio je a obrátit se na někoho ve Škoda servisu. Pokud ho prodával majitel, tak to snad vědět bude. I když to ví i zloděj, stačí si ho přečíst za oknem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Masar Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 ahojte ,mam dotaz mam oktaviu..,kod k radiu nemam ,radio stream je tam origo a funguje bezproblemov.No potrebujem radio na chvilu odpojit.Budem musiet zadavat kod aleb nie?co pomoze?Ak odpojim baterku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Pokud zůstane ve SVÉM autě tak se páruje samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Masar Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Super....diky moc...no budem musiet aj bateriu odpojit,,,,,no snad to nebude pozadovat kod,,,,nechce sa mi ho zhanat v servise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Pokud je to rádio, které tam bylo z výroby tak určitě PIN chtít nebude ani po odpojení baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Přesně tak, taky jsem měl strach, ale když jsem si nechal dělat zabezpečení vozu, tak mi taky odpojili baterku a rádio funguje. Načetlo se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.