Přejít na obsah

servo ovládání klapky cirkulace vzduchu


Knizek

Doporučené příspěvky

Zdravím, při kontrole v servisu mi na VAGU zjistili závadu na servu klapky cirkulace vzduchu. Servo odpojili a klapku nechali v poloze nasávání venkovního vzduchu. Nedalo mi to a po rozebrání kastlíku jsem nechal servo zkontrolovat a je v pořádku (proměřeny i potenciometry uvnitř). Po smontování vykazuje činnost takovou, že se natáčí z jedné krajní polohy do druhé a zůstává pootevřená pro cirkulaci vnitřního okruhu a v případě vlhčího počasí se auto zamlžuje. Ještě mě napadlo, že jsem vyměnil ovládací panel za jiný s vyhříváním sedaček a ten byl pod stejným číslem, ale měl jiné číslo SW (myslím 6000). Mohla by to být příčina? Prosím o radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Nazdar.Ja mam podobny problem a neviem si s tym rady.Moj servo motorček sa otvori len asi tak na cca 50%.Ked dam urobit test tak prejde celu drahu ale ked uz stisnem na climatroniku vnutorny obeh tak sa otvori len na 50%.Vymenil som asi 4 motorceky a 3 climatroniky stare aj s face a stale to robi to iste.Poradte kde moze byt chyba.Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...