patrikcevela Vloženo 21. leden 2013 Vloženo 21. leden 2013 Ano, tiez som vedel ze Felda je len zaobleny favorit (defacto facelift), ale ze spravia taketo terno a novou palubkou prekryju staru, to som vazne necakal Dik za zabavny start noveho tyzdna Citovat
mirekkrejci Vloženo 22. leden 2013 Vloženo 22. leden 2013 A tunelem Mirku kamuflaz bezkonkurencni snažil jsem se:-D ale hodně lidem se to nelíbí hold origo je origo já to sám vím, ale myslím že je to dobrý nápad a super ty odkladací prostory jak v tapecích tak ta loketka. Do puvodní loketky z O1 jsem nedal nic a tady do te dám klidně penženku a ještě plechovku třeba s colou:-D Citovat
Eresto Vloženo 25. Únor 2013 Vloženo 25. Únor 2013 Aj po FL sa montovali tieto palubky tzv. vlna. V pripade prvej fotky sa jedna o motor 1,6 55kW alebo 1,4 bicykel..... Staci sa pozriet na otackomer. Tieto motorizacie dostavali "vlnu" aj po 8/2000. Citovat
Toom Vloženo 25. Únor 2013 Autor Vloženo 25. Únor 2013 Aj po FL sa montovali tieto palubky tzv. vlna. V pripade prvej fotky sa jedna o motor 1,6 55kW alebo 1,4 bicykel..... Staci sa pozriet na otackomer. Tieto motorizacie dostavali "vlnu" aj po 8/2000. Fotka je ilustrativní, ta palubka tzv ,,vlna" je v motorizaci 1.9 Tdi 66 kW... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.