patrikcevela Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Ano, tiez som vedel ze Felda je len zaobleny favorit (defacto facelift), ale ze spravia taketo terno a novou palubkou prekryju staru, to som vazne necakal Dik za zabavny start noveho tyzdna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 A tunelem Mirku kamuflaz bezkonkurencni snažil jsem se:-D ale hodně lidem se to nelíbí hold origo je origo já to sám vím, ale myslím že je to dobrý nápad a super ty odkladací prostory jak v tapecích tak ta loketka. Do puvodní loketky z O1 jsem nedal nic a tady do te dám klidně penženku a ještě plechovku třeba s colou:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Aj po FL sa montovali tieto palubky tzv. vlna. V pripade prvej fotky sa jedna o motor 1,6 55kW alebo 1,4 bicykel..... Staci sa pozriet na otackomer. Tieto motorizacie dostavali "vlnu" aj po 8/2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Viz třetí příspěvek tohoto vlákna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 25. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Aj po FL sa montovali tieto palubky tzv. vlna. V pripade prvej fotky sa jedna o motor 1,6 55kW alebo 1,4 bicykel..... Staci sa pozriet na otackomer. Tieto motorizacie dostavali "vlnu" aj po 8/2000. Fotka je ilustrativní, ta palubka tzv ,,vlna" je v motorizaci 1.9 Tdi 66 kW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.