wlkus Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Mozna to bude znit blbe, ale jak poznam jaky typ centralu (originalniho) mam v aute? Jde mi o to ze se chystam dodelavat dalkove ovladani a nevim ktery typ koupit, nektere maji "podporu" vzduchoveho centralu jine ne. Mam Octavii I rv.01 modelovy rok 02. Da se to pripadne poznat podle VIN nebo od urcite doby jsou vsechny vzduchove? Predem diky za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Jedno je jisté, v OI a ani v žádném jiném autě od Škodovky nikdy nebyl a není vzduchový centrál. BTW: Jak jsi vůbec přišel na ten vzduchový centrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 9. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2013 (editace) Wojnare, dekuji za info. No jak jsem na to prisel. za a) uvadeli to u tech sad na dodelani dalky, vhodne i pro vozy skoda octavia, ktere maji vzduchovy (pneumaticky) system centralu za b ) kdyz jsem po tom patral, tak jsem i na netu nasel na prodej sady zamku urcene pro vzduchovy central.Dle fotek to vypadalo jako zamek, na kterem byla pripevnena "nadobka" na vzduch. Myslim ze i takto to bylo u nekterych Toled 1M, Audi, VW Tak pokud je tedy vyloucena tato varianta, tak nevis jak je CZ ovladano? Tim myslim napr. primo na servomotorky? Nebo se to ovlada pres minus? Diky za poznatky. Editováno: 9. leden 2013, autor: wlkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Tady maš návod jak dodělat dálku http://www.autoopravy.eu/index.php?akce=2&id=115 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 9. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2013 ooo prcku, dekuji ti! Dneska to budu montovat, takze mi to opravdu pomuze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.