Přejít na obsah

Koncovka výfuku na fabii

rcd.net

Doporučené příspěvky

Zdarec panove,mel bych dotaz.Chtel bych si dat na fabcu koncovku vyfuku ale jak jsem zjsitil tak usti trubky vyfuku je smerovano smerem dolu tak na to nemuzu nic nesadit :angry: rezat se mi to nechce..nemate nekdo nejaky figl???jo a ty jakoze koncovku co visi pouze na narazniku nemusim :D diky za rady.. :worthy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu origo falesnou tam urcite nedavej, to je, NiceOne promine, hnus nejvetsiho kalibru. Bobik to mel na aute a vzdy ode me dostal sprdana, proc to jeste nesundal :D Nejvetsi problem je u ni to, ze proste vidis, ze je falesna i kdyz jedes za autem. Nehlede na to, ze v zime pak vidis i kour z podauta a ne z vyfuku.

Takze rezat musis. Nevim, ceho se na tom bojis. Proste udelas fik a kolinko je fuk. Ja to taky tak udelal, dal jsem origo koncovku ala RS a spokojenost maximalni.

Odkaz ke komentáři

noce one: to je tvoje kára stou koncárnou??

jinak ty voe já fakt fest nesnášim falešný koncovky je to trosku pumpařská trapárna(něco jako falešný nádechy atd.), buďto pruchozí nebo nic!!!

Jo, woe, to je jedinej tuzink kterej tam mam. Je to fakt mrdozni :D

Odkaz ke komentáři

Zadnej figl neni. Bud urezat, nebo koupit origo falesnou koncovku (neni to sice to prave, ale kdyz nechces rezat...).

DSCF3473.JPG

DSCF3474.JPG

DSCF3475.JPG

tak ja mam sam taku koncovku a mne sa paci ale mam jednu otazku bude mi sediet ked tam dam rs naraznik?? :)

post-5-1156019417.jpg

Odkaz ke komentáři

Tu origo falesnou tam urcite nedavej, to je, NiceOne promine, hnus nejvetsiho kalibru. Bobik to mel na aute a vzdy ode me dostal sprdana, proc to jeste nesundal :D Nejvetsi problem je u ni to, ze proste vidis, ze je falesna i kdyz jedes za autem. Nehlede na to, ze v zime pak vidis i kour z podauta a ne z vyfuku.

Takze rezat musis. Nevim, ceho se na tom bojis. Proste udelas fik a kolinko je fuk. Ja to taky tak udelal, dal jsem origo koncovku ala RS a spokojenost maximalni.

woe ja mel MiloTec lol a kdyby ji nekdo chtel, tak ji prenecham.... ;)

Odkaz ke komentáři

Zadnej figl neni. Bud urezat, nebo koupit origo falesnou koncovku (neni to sice to prave, ale kdyz nechces rezat...).

tak ja mam sam taku koncovku a mne sa paci ale mam jednu otazku bude mi sediet ked tam dam rs naraznik?? :)

Tak bude mi pasovat?? alebo nie??

Odkaz ke komentáři

thomasino...mam otazku...co tam mas za ty kola ne te tvoji fabce??na tom obrazku myslim..to mas urco 16" co??chci taky davat nejaky alu ale vubec nevim co by se tak hodilo..ty tvoje sou good..

Stilauto 5+5 16-ti palcaky... :) Ale nekupuj si je, nejsou pekny :t

taky mas radost kdyby si nekdo chtel koupit stejny kola vid -_-

Odkaz ke komentáři

Tak bude mi pasovat?? alebo nie??

ty voe když už budeš kupovat zadní RS tak si ty voee dej tu origo pruchozí ne??!!, vubec se divim že si to někdo kupuje :doh:ble

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem si nechal poslat z autodoplnku tudle koncovku. Tak jsem zvedavej jak bude vypadat na aute. Je i prochozi a hodne bytelna. Taky podstatne drazsi net ta falesna. Prumer 76 taky nebude spatny.

dizajn mě nebere(ale to se každýmu líbí něco jinýho!!) ale rozhodně lepší řešení než ten falešnej kíčovitej kekel!!!!!!!!!!!! -_-;):)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...