Říjen 16, 200618 r Teď jsem měl v rukou Svět motorů s animací faceliftu OII, co vy na to? Podle mě jen spekulace. Zajimava spekulace... po kolika letech udelala Skoda zmenu u O I? H.
Říjen 16, 200618 r Octavia byla uvedena 9/96 a facelift byl od 1/2001 facelift je od MR2001, takze pulka roku 2000 ne?
Říjen 16, 200618 r No me se ten facelift OII moc nelibi nejde ani o to ze by to bylo tak osklivy auto jako spis o to ze se vsechny skodovky zacnou podobat roomsteru :-( Ale nastesti je to jen fotomontaz a snad takle za nakejch tech par let Octavka vypadat nebude :-)
Říjen 16, 200618 r Jinak to možná taky bude někoho zajímat, je to v tom samém čísle, pro tohle jsem si ho vyjímečně koupil:
Říjen 16, 200618 r případně prosím adminy o přesun někam?? Edit : jeden sikovny moderator to uz udelal
Říjen 16, 200618 r No me se ten facelift OII moc nelibi nejde ani o to ze by to bylo tak osklivy auto jako spis o to ze se vsechny skodovky zacnou podobat roomsteru :-( Ale nastesti je to jen fotomontaz a snad takle za nakejch tech par let Octavka vypadat nebude :-) Mne se to docela libi, urcite prijemny omlazeni. Ale tohle je stejne jen kachna nejaka zasejc. A jestli opravdu pujdou cestou Roomsteru (coz podle vcerejsich fotek novy Fabie tak vypada), tak je to v mym vkusu krok hodne spatnym smerem. Hlavne ty cumaky, to je fakt bida, to se mi proste nelibi
Říjen 16, 200618 r Tak jsem to celé pos--l, ty naskenované obrázky jsem omylem dal do Scoudu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry289841 Edit: napraveno
Říjen 16, 200618 r Já vím,ale chvíli to vypadalo jako že já plány Revanšistů zhatí naši vepři boubelatí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.