Host Bobik Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tak to až doma večer nam to prepises jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 i s obrázkama nakreslím , lepší scaner je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 staci vyfotit, jestli mas pri sobe fotak a neklepajici se ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tak ten je v Transporteru, takže taky doma , a mobil nefotí a nefotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Teď jsem měl v rukou Svět motorů s animací faceliftu OII, co vy na to? Podle mě jen spekulace. Zajimava spekulace... po kolika letech udelala Skoda zmenu u O I? H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Po peti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Octavia byla uvedena 9/96 a facelift byl od 1/2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Octavia byla uvedena 9/96 a facelift byl od 1/2001 facelift je od MR2001, takze pulka roku 2000 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No me se ten facelift OII moc nelibi nejde ani o to ze by to bylo tak osklivy auto jako spis o to ze se vsechny skodovky zacnou podobat roomsteru :-( Ale nastesti je to jen fotomontaz a snad takle za nakejch tech par let Octavka vypadat nebude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 tak slib: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Jinak to možná taky bude někoho zajímat, je to v tom samém čísle, pro tohle jsem si ho vyjímečně koupil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 případně prosím adminy o přesun někam?? Edit : jeden sikovny moderator to uz udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No me se ten facelift OII moc nelibi nejde ani o to ze by to bylo tak osklivy auto jako spis o to ze se vsechny skodovky zacnou podobat roomsteru :-( Ale nastesti je to jen fotomontaz a snad takle za nakejch tech par let Octavka vypadat nebude :-) Mne se to docela libi, urcite prijemny omlazeni. Ale tohle je stejne jen kachna nejaka zasejc. A jestli opravdu pujdou cestou Roomsteru (coz podle vcerejsich fotek novy Fabie tak vypada), tak je to v mym vkusu krok hodne spatnym smerem. Hlavne ty cumaky, to je fakt bida, to se mi proste nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Tak jsem to celé pos--l, ty naskenované obrázky jsem omylem dal do Scoudu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry289841 Edit: napraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Nevadi, zajimavy Hlavne, ze tam pisou o 1,8 TFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 nejakej sikula to opravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Neni zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Neni zač tim jsem myslel sebe a ne tebe Velkovezíre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Já vím,ale chvíli to vypadalo jako že já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Já vím,ale chvíli to vypadalo jako že já plány Revanšistů zhatí naši vepři boubelatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Aneb dej levorukym funkce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.