panet Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Vsude ctu, ze mista na nohy je v O2 vice nez v O1, ja resim Fabie 1 --> O1 nebo O2. 1. Je v O1 vice mista nez ve Fabii? 2. Je v O2 o tolik vice mista nez v O1, aby se vyplatilo u ojetiny pridat 30 000 Kc, pac Tour jsou levnejsi nez O2, i kdyz jsou treba mladsi. Jedna se mi o kombi, ale to bude asi jedno. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Je v Oll vic mista na nohy vzadu jak v Ol i Fl pocitam misto za ridicem , mam to odskouseno i na sobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Mě přijde na nohy OI stejná jako FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Tos nesedel za mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaston 1 Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Místo na hohy v O1 je stejné jako v F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 jestli budeš vozit 4 chlapy kažý týden 350km do práce v F1, tak si rádi přesednou do O1 a ještě lépe do O2, pro hubeňoury a děti v zadu to nemá smysl řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panet Vloženo 20. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) No ja mam 185cm/104kg, zena je drobek, jedno dite maly a starsi uz ma na vysku to co ja, akorat o 20kg min. Kdyz jsem kupoval F1 kombi, tak me prislo, ze se vlezem a navic jezdim povetsinou sam. Ale starsi dite je drzka a porad pinda neco o malo miste... Sedi za manzelkou. Cesta do Chorvatska byla silena (ja OK, maly dite OK, zena OK) - starsi kluk ze si nema kam dat nohy a tak jsem mel jednou za krkem ja, jednou ten mladsi, jednou manzelka. Ovsem tak daleko jedeme jednou za rok, mozna i mene casto. Kazdopadne ted jsem planoval vymenit manzelcinu Felicii za Fabii, ale nakonec jsem si rekl, ze prece jen podlehnu a ona dostane "mou" fabku a vzal bych jetejsi Oktavku. Jenze chci tak maximalne 6 let starou (vzhledem k najezdu benzin nebo pokud bude s plynem, tak s LPG, motor neresim - me by stacil i 1.4 MPI 59kW), ale pokud je v O1 stejne mista vzadu jako v te fabii, budu muset pritlacit na O2, ktere jsou o cosi drazsi (novejsou Tour 2007 i 2008 se da koupit do 150000 relativne snadno), O2 uz je prece jen v techto cenach mene videt. Nespecham, koupim ji klidne az v lete, takze muzu vyhlizet, ale potrebuju si udelat jasno, co vlastne mam chtit a jestli je O1 stejna (vicemene) jako F1 co se tyka zadnich sedadel, nema pro me smysl ji kupovat. Editováno: 20. leden 2013, autor: panet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.