Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vsude ctu, ze mista na nohy je v O2 vice nez v O1, ja resim Fabie 1 --> O1 nebo O2.

1. Je v O1 vice mista nez ve Fabii?

2. Je v O2 o tolik vice mista nez v O1, aby se vyplatilo u ojetiny pridat 30 000 Kc, pac Tour jsou levnejsi nez O2, i kdyz jsou treba mladsi.

Jedna se mi o kombi, ale to bude asi jedno.

Diky

Je v Oll vic mista na nohy vzadu jak v Ol i Fl pocitam misto za ridicem , mam to odskouseno i na sobe ;)

Mě přijde na nohy OI stejná jako FI.

Tos nesedel za mnou :D

Místo na hohy v O1 je stejné jako v F1

jestli budeš vozit 4 chlapy kažý týden 350km do práce v F1, tak si rádi přesednou do O1 a ještě lépe do O2, pro hubeňoury a děti v zadu to nemá smysl řešit

• Autor

No ja mam 185cm/104kg, zena je drobek, jedno dite maly a starsi uz ma na vysku to co ja, akorat o 20kg min. Kdyz jsem kupoval F1 kombi, tak me prislo, ze se vlezem a navic jezdim povetsinou sam. Ale starsi dite je drzka a porad pinda neco o malo miste... Sedi za manzelkou. Cesta do Chorvatska byla silena (ja OK, maly dite OK, zena OK) - starsi kluk ze si nema kam dat nohy a tak jsem mel jednou za krkem ja, jednou ten mladsi, jednou manzelka. Ovsem tak daleko jedeme jednou za rok, mozna i mene casto.

Kazdopadne ted jsem planoval vymenit manzelcinu Felicii za Fabii, ale nakonec jsem si rekl, ze prece jen podlehnu a ona dostane "mou" fabku a vzal bych jetejsi Oktavku. Jenze chci tak maximalne 6 let starou (vzhledem k najezdu benzin nebo pokud bude s plynem, tak s LPG, motor neresim - me by stacil i 1.4 MPI 59kW), ale pokud je v O1 stejne mista vzadu jako v te fabii, budu muset pritlacit na O2, ktere jsou o cosi drazsi (novejsou Tour 2007 i 2008 se da koupit do 150000 relativne snadno), O2 uz je prece jen v techto cenach mene videt.

Nespecham, koupim ji klidne az v lete, takze muzu vyhlizet, ale potrebuju si udelat jasno, co vlastne mam chtit a jestli je O1 stejna (vicemene) jako F1 co se tyka zadnich sedadel, nema pro me smysl ji kupovat.

Upraveno od panet

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.