Publikováno Leden 23, 201312 r SPZ je 4P7 7878 Auto mělo velké rádio s navigací Blaupunkt DX, osobně jsem ho v jiném autě ještě neviděl. Na zadním nárazníku byla samolepka Boubitsch (zasílám v příloze) a na dveřích kufru samolepka Jsem z Plzně od Pilsneru. Celkově auto není odřené, pouze sedačka u řidiče je z levého boku prodřená od nastupování. Zadní skla u pasažérů a pátých dveří opatřena černou fólií, na klikách chromovaný potisk. Uprostřed palubní desky byl displej od handsfree Nokia. Obuto momentálně do pětipapskových elektronů škoda
Leden 24, 201312 r Příteli okřídleného šípu, upřímnou soustrast. Chápu jak Ti asi je. Mojeho miláčka se pokoušeli ukrást již dvakrát (1.9TDI PD) naposledy v lednu tohoto roku. Vím kde žiju, proto mám vozidlo vícenásobně zabezpečeno. Parchanti za raní.
Leden 24, 201312 r Soucítím s tebou. U někoho je to totiž jako úmrtí v rodině. Přeji ti,at se zase shledáte.
Leden 25, 201312 r Autor to je auto kolegy, pouze jsem předal informace přeci jenom moje oktávka se kdysi dky clubu našla :-)
Leden 30, 201312 r Autor citace toho co jsem napsal :-) přeci jenom moje oktávka se kdysi diky clubu našla takže ...... :-)
Leden 31, 201312 r me se zda. ze to tu nikdo necte Upraveno Leden 31, 201312 r od Malta Necituj předchozí příspěvky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.