amogh Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 SPZ je 4P7 7878 Auto mělo velké rádio s navigací Blaupunkt DX, osobně jsem ho v jiném autě ještě neviděl. Na zadním nárazníku byla samolepka Boubitsch (zasílám v příloze) a na dveřích kufru samolepka Jsem z Plzně od Pilsneru. Celkově auto není odřené, pouze sedačka u řidiče je z levého boku prodřená od nastupování. Zadní skla u pasažérů a pátých dveří opatřena černou fólií, na klikách chromovaný potisk. Uprostřed palubní desky byl displej od handsfree Nokia. Obuto momentálně do pětipapskových elektronů škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 budu koukat.... preju stastny hledani, ikdyz ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Příteli okřídleného šípu, upřímnou soustrast. Chápu jak Ti asi je. Mojeho miláčka se pokoušeli ukrást již dvakrát (1.9TDI PD) naposledy v lednu tohoto roku. Vím kde žiju, proto mám vozidlo vícenásobně zabezpečeno. Parchanti za raní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Soucítím s tebou. U někoho je to totiž jako úmrtí v rodině. Přeji ti,at se zase shledáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 měl jsi to nějak zabezpečené alespoň?!přeju ti ať jí najdeš..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2013 to je auto kolegy, pouze jsem předal informace přeci jenom moje oktávka se kdysi dky clubu našla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Kurva soucítím s tebou..... ........kdy jí ukradli? V noci? Zabezpečení bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 našli jo fakt a kde?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 29. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2013 na druhý straně prahy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Fabku kolegy našli ? Nebo tvou octu kdysi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 citace toho co jsem napsal :-) přeci jenom moje oktávka se kdysi diky clubu našla takže ...... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCan Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 soucítím s tebou a at se najde MC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 (editace) me se zda. ze to tu nikdo necte Editováno: 31. leden 2013, autor: Malta Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 31. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2013 klasika :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Majitel moc děkuje za pomoc a podporu, samozřejmě se nenašla :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.