Publikováno Únor 1, 201312 r Zdravim mam fabie 1 rok 2000 a nemam podsviceny popelní dle prodejce je to tim že nemam kuřacky paket proste tam neni zapojena žadna žarovka vede tam pouze kabel ma s tim někdo skušenost s dodělanim nebo kde to koupit objimku s žarovkou a napojit děkuji
Únor 1, 201312 r Ano, konektor by měl být schovaný pod kobercem vedle ručky a žárovku s objímkou koupíš třeba tady: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/357919243d-zarovka-popelniku-oe-8069.html a nebo přímo ve škodovce.
Duben 25, 201312 r ten kabel tam je, přilepený pod kobercem, na řidičově straně z boku sředového tunelu. jdi po vedení od spínače ruční brzdy a dostaneš se k němu. Jo a samožřejmě, bez sundání toho plastového středového tunelu se k tomu nesotaneš.
Duben 25, 201312 r ten kabel tam je, přilepený pod kobercem, na řidičově straně z boku sředového tunelu. jdi po vedení od spínače ruční brzdy a dostaneš se k němu. Jo a samožřejmě, bez sundání toho plastového středového tunelu se k tomu nesotaneš. tie plasty som dal samozrejme dolu ale ci tam bol koberec to si uz nepamatam musim pozriet este raz cez vikend
Duben 26, 201312 r Pohledej tu v tématech, někde je i fotka, je to možná v i v tématu o osvětlení zapalovače
Červenec 26, 201312 r Středový tunel jsem sundal, ale kabel na osvětlení popelníku tam žádný nebyl. Byl tam jenom svazek k zapalovači a k ruční brzdě. Mám Clasic a pochybuju, že by tam Škodovka z výroby tahala kabel? Nebo se pletu, i když kabeláž na mlhovky jsem z výroby měl taky, u Škody nikdo neví
Červenec 26, 201312 r Jak jej tam nemáš tak není,musíš jej natáhnout. Škodovka to dost pytlíkovala tu elektroinstalaci,protože některé clasic fabky ji mají a některé ne.
Červenec 26, 201312 r třeba já jsem to v classicu 2000 měl.. jinak to prostě natáhni z osvětlení zapalovače ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.