Únor 5, 201312 r takže zde máte novou soci,která se výhradně bude věnovat alternativním palivům. pokud budete chtít nějakou změnu či upravu, neváhejte mi psát zprávy http://forum.skodahome.cz/forum/332-skoda-a-alternativni-paliva/
Únor 5, 201312 r jo to byl jen navrh co se tak diskutuje... celkove si taky myslim ze ma smysl tak max5 skupin. Tak alternativni paliva se to muze taky pojmenovat, ale myslim ze CNG bude mit jeden prispevek a E85 taky. ale CNG nikdo asi v octavce nema, skodovka to narozdil od VW ani neprodava... a ze nekdo namicha pul na pul E85 o tom se taky psat nemusi. Zadne profesionalni prestavby jsem nezaznamenal... Sekci rady odbornika bych taky vynechal. Verejne se do razeni stejne nikomu nechce, coz naprosto chapu... Zaprve neco diagnostikovat pres net dost dobre nejde a za druhe Know how se do sveta jen tak netroubi Takze by to bylo akorat o subjektivnim hodnoceni systemu (vychvalovani jednoho zatracovani druheho)... Nebylo by treba lepsi udelat rozumne placenou sekci pro montazniky LPG, kde by vyvesovali sve nabidky slevy akce atd? jestli by teda byl zajem... Ja osobne bych byl rad za sekci "Vlastni zkusenosti s LPG" otazkou jestli ma nekdo zajem se vypisovat kdyz nema nejaky problem. asi ne... takze asi takhle: 1 LPG podtlakove systemy 2 LPG sekvecni systemy 3 Tankovani + cesty po svete 4 Ostatni alternativni paliva CNG... 5 Obecne - moznost se vypovidat Lamparna
Únor 5, 201312 r Autor takže zde máte novou soci,která se výhradně bude věnovat alternativním palivům. pokud budete chtít nějakou změnu či upravu, neváhejte mi psát zprávy http://forum.skodaho...nativni-paliva/ super , díky Standis ... začnu to tam postupně po chvilkách přesypávat ... a uvidím jak budu postupně probírat ty jednotlivá vlákna, třeba ještě něco z toho vyplyne, jestli to ještě nějak změnit, přidat apod.
Únor 6, 201312 r super, zlepseni to je, ostatni jsou jemne detaily, ktere jsou jen o zvyku... diky Upraveno Únor 6, 201312 r od silarm
Únor 6, 201312 r Autor kluci, pomalu ve chvilkách přesouvám témata na nové místo, pokud byste měli pocit, že je někde nějaké téma, které by mělo být jinde, dejte vědět ať už prostřednictvím tohoto vlákna, či SZ a já to napravím. Přece jenom neprocházím všechna témata podrobně (je toho dost, 11 stránek témat), často se rozhoduji o přesunu jen dle nadpisu. dík
Únor 7, 201312 r Autor pokud by vás napadla ještě nějaká drobná změna v sekci Škoda a alternativní paliva, sem s tím, můžeme to prodiskutovat
Únor 9, 201312 r ....admini mají též nějakou vizi ... admini nemali 5 rokov o sekciu LPG zaujem. sami sme si ju museli po kamaratskej linke vybojovat. terazky maju vizi. ja mam televizi...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.