Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

Pochází přímo pro roomstra a upravovat se nemusí vůbec nic. Lechce smontovatelne a opačně.

Sakra dvojitá podlaha u roomstera mi Teda unikla nevedel jsem že se tam dávala někdy . Co to stalo jestli to nejni tajný?

• Autor

Jestli mas na mysli tu historku s intime tak to tajne neni.

Upraveno od ASPIRE

Ne tuto historku na mysli neměl. Zeptal se jenom co to stálo jestli to není tajný.

• Autor

No Voice jsem rad ze te tu mame bez tebe by to tu nefungovalo a prosim do tohoto tematu uz neprispivej. Dekuji.

Jsem to spatne precetl tu tvou otazku . No a stalo to 1300,-

Upraveno od ASPIRE

Já jsem ti žádnou otázku nedával, tu ti dal sekyji. Nevím tedy co ta arogance. Jo a přispívat si budu tam kde chci já. Děkuji.

• Autor

Ja jsem odpovidal na otazku sekyji a ne tvou .

Pis si do sveho tematu a ne do meho nechcu cist ten tvuj pevel zde u me !!!!!

Voice - aby bylo jasno, v tomto tématu si už neškrtneš, jeho zakladatel se vyjádřil naprosto jasně a dle pravidel sekce si určuje sám, co se zde bude probírat. Tečka.

• Autor

Pawouku dekuji :kol-47: .

A jinak prvni poznatek z podlahy je to fajn vecicka na schovani veci ale kufr se rapidne zmensil. Po dnesnim nakupu co delame pravidelne jsem tak tak vse naskladal. A tim ze se zarovnala nakladaci hrana kufru tak ty tasky meli chut vypadavat ven :D

Však při nakupovani tu podlahu zvedni a davej to jako před tím ;)

• Autor

Jo to mě taky napadlo ale to bych tam musel prvně udělat pořádek bo jsem si tam vše jen tak naházel :D

zvedlá podlaha super, ale já bych jí mít nemohl, už bych tam nepostavil rezervu na stojáka ;)

Sakra podlaha mě dost láká en nevím kde sehnat Teda no , nová bude dráha ak bejk určitě , ale kakalo by mě páč vozim v kufru gólů pouští aradi kabely atd a to by se nádherně schovalo a neměl bych furt bordel v kufru , ikdyz zase z druhy strany dost často teď jezdím bez sedaček pác vozim objemné věci tak bych musel vymyslet i zvýšení podlahy v místě kde jsou sedačky no budu o tom přemýšlet každopádně je to moc pěkný. :-)

Sekyji, odkaz máš na předchozí stránce - mají skladem... za skoro 6 tKč! Občas se objeví za lepší cenu na ebay, ale za 1300 Kč fakt ne. Aspire má buď fajn kámoše, nebo štěstí jaxviň. :)

• Autor

No ono staci mit nejakou aplikaci na bazary v mobilu a pak jen treba kontrolovat nove prispevky :)  Bylo to na aukru s vyvolavaci cenou 1000,- a postovnym a tak to i skoncilo. No a Galvi to pro me vyhral jelikoz jsem zrovna nemohl nakupovat a i zajistil at to prijde na mou adresu. Jo bylo to sakra stesti za tu cenu :)

Tak to je pecka :-) kdyby tě přestala bavit domluvily bychom se určitě :-) jinak jeybee1: dík moc odkazů jsem si nevšiml ale 6000 za to nedám :-)

• Autor

Tak dnes jsem si zajel za uzivatelem slapnahrabe a prevzal od neho sd kartu s mapovymi podklady pro amundsen http://www.audiocom.cz/modelove-rady/skoda/navigacni-sd-karta-skoda-amundsen-vw-rns-315-vychodni-evropa-2016-v8-5457cz 

A udelano podle tohoto navodu http://forum.skodahome.cz/topic/137223-aktualizace-map-rns315-z-sd-karty/

A timto bych mu jeste jednou rad podekoval za nahrani :palec2: bo kupovat to za tolik penez je az vydirani od skodovky.

20161120_100742.jpg20161120_085515.jpg

Aspire, v přišlim roce pozivam Tě na sraz k polska :D  . Máš dobrou mapu a všechné cesty :) . Doraziš bez problemu :D

• Autor

:D

Tak ty mapy to je takova nouzovka jelikoz pouzivam primo navigaci v mobilu ktera ma vice funkci nez v radiu.

No a jelikoz jsem to potreboval i naistalovat tak jsem si udelal i takovy maly vylet bo mym stylem jizdy bych to instaloval mesic :D jelikoz to trva dost dlouho.

IMG-20161120-WA0000.jpgIMG-20161120-WA0001.jpg20161120_161112.jpg20161120_161148.jpg20161120_161155.jpg20161120_161125.jpg

Neřikej že maš až takhle špatně :D:D

• 4 týdny později...

Ahoj, měl bych prosbičku, koukal jsem,že jsi si koupil Amundsena+  a dodělával jsi si bluetooth možno volat přes.Amundsena. 

Pořídil jsem si také Amundsena, ale po stlačení tlačítka Phone se mi alorát zapne a vypne zvuk. Co je všechno potřeba k doděláni,poradíl by jsi prosím co vše? Jaká kabeláž a jaká jednotka bluetooth. 

Moc díky!

Roomster rv.2012

• Autor

Ahoj, ony se ty amundseny delaji dva druhy jeden ma v sobe bluetooth a druhy ne. No ja mam ten s. Takze jsem musel jen dodelat GPS antenu a mikrofon a vse dokodovat. A amundsen s bluetooth poznas tak ze na boku pristroje na stitku bude uvedena MAC adresa a pokud tam budou same nuly tak to nema v sobe. mac.JPG

Upraveno od ASPIRE

Michale dodej si že antena stoji 6300 korun :D ( nová origo v škodovce) :D

• Autor

No ja mam antenu za 300,- a tu je napriklad za 350. Zadnou jinou antenu neni treba predelavat za original ktera je na strese. Mam tuto pridelanou magnetem k boku pristrojovky a zadny problem.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.