Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Díky za radu :) mam bez bluetooth,ale nevadi...Jinak antenu jsem koupil za 300 na GPS

• 2 týdny později...
  • Autor

No jelikoz se venku vcera trochu oteplilo tak jsem si vymenil kabinovy filtr. No a pak dal jine zarovky do zpatecky a udelal jsem dobre bo ted bych mohl jezdit i po zpatku :D fajn svetlo. 20161227_090519.jpg20161226_111006.jpg20161226_111011.jpg20161226_131709.jpg20161226_132253.jpg20161226_132310.jpg20161226_132441.jpg20161226_132849.jpg

... že :specool:, také si říkám když odněkud po tmě vycouvávám, jestli ti za mnou ještě neoslepli :D

• Autor

:D no jak jsem tu couval u baraku tak zrovna vyjeli policajti od sebe co tu jsou a ja si toho nevsiml ale moje mi rikala ze na me blikali ale nevim jestli mi dvali jako znameni at si tam couvnu bo to je jednosmerka a neda se auto nejak objet a nebo proto ze zacali oslepavat :D

A jeste pridam fotku vanocniho darecku :)20161224_190242.jpg

Upraveno od ASPIRE

třeba chtěli, aby sis přepl vzadu z dálkových na tlumené :smich:

To tě asi pouštěli :D

Já si dálničku dnes nadělil sám :kol-32:

• Autor

:D No nikdy jsem si nevsiml ze by na me nekdo blikl jak me pousti pri parkovani a to se tam deje dost casto , ale asi by jinak zastavili a neco mi rekli ze to nejak treba oslnuje :D 

MilanHos ono to jsou taky darky nedarky californie jsem si objednal sam a znamku jsem vyslal manzelku jinak bych si stejne musel koupit sam. Ale sam jsem si vse zabalil a dal pod stromek :D jako vsechny darky co balim jen ja doma pro vsechny :D

Já si taky všechny "hlavní" dárky pořizuju sám a sám si je balím :D

Na dálničku každý rok dostanu většinový příspěvek a jedu do Alberta, kde dávají nějakou sra*ku ve spreji k tomu zdarma :D

Ten sprej mám taky a teda nic moc[emoji20]

Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk

Losky, zruš si tu hlášku v tapatalku " Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk"

Se chce pochlubit a ty mu to kazíš :smich:

Michale,v těch zpátečkách máš ty samé co já a Galvi?Nebo to máš jiné? :) 

• Autor

Joj tak to netusim ale mam TYTO  

Tak to budou jiné :kol-31:

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak dnes proběhla první STK a emise vše na 1*. Ale aby to nebylo takové jednoduché tak na lince mi ten mechanik říká nesvítí vám pravé světlo a jelikož jsem včera byl pro jistotu vše kontrolovat tak jako zákon schválnosti dnes nesvítila :D tak jsem ji tam ještě na lince měnil za obyčejnou. Nato ze jsem tam měl skoro od začátku Osram night braker tak si to i zasloužila ale v nevhodnou dobu bo jsem se tam s tím pracně mordoval :D No a na ledky které mám v denních a spz neřekl nic. 

20170126_104153.jpg20170126_111636m.jpg

Upraveno od ASPIRE

Michale a couváky jsi měl vyměněné za normal járovky, nebo jsi tam ty LEDkové nechal a taky neřekl nic?

:D typické.
Jinak gratulace, měl jsem to naštěstí stejně, ale já jsem to radši dal trošku do normálního stavu :)

Tak dodávka byla na prvním STK :D To by bylo smutné,kdyby něco našli :D A s tou žárovkou si měl pech :D 

před 6 hodinami, Malta napsal:

Michale a couváky jsi měl vyměněné za normal járovky, nebo jsi tam ty LEDkové nechal a taky neřekl nic?

Já jsem byl na STK s těma 100W a nikdo nic neříkal :) 

Se chce pochlubit a ty mu to kazíš :smich:

Volové[emoji2]

OK, na podzim jdu s roomem také, nechám je tam, tak si pak povíme zkušenosti ;)

• Autor

Brzdove a zpatecku se ani nedival :) Smerovky klakson taky bez nejakych testu :)

No jo, havířovské STK.. :D

tak to bych tam měl zajet s Andělou, to by si ani nevšimli svítícího checku a zaslepeného EGR ventilu ;)

4 godziny temu, _Denis_ napisał:

No jo, havířovské STK.. :D

Přijet k polska to budeš videt stk :D:D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.