Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Myslíš jako vypálit toho červíka? :D  Tak to není vůbec špatný nápad. :kol-28:

borec se chtel asi trochu ohrat ci nazrat :D .... nekousnul si do neceho ? :D

Myslíš jako vypálit toho červíka? :D  Tak to není vůbec špatný nápad. :kol-28:

Zapomenout a přehlušit ten puch zdechliny v rozkladu.

• Autor

Libore spise hnedy :D Luky niceho jsem si nevšiml a vse funguje :D

Zatim :D

Bylo "myšce" zima tak se jí nedivte, že se tlačila do tepla. :kol-28:

• Autor

Z dnesniho vyletu sice tam neni auto ale i tak :D jinak ty dlouhe baraky pod tim kopcem tam jsem byl na vojne :Dhttp://youtu.be/xthIbpQEqJE  .

Tyjo, to já byl asi měsíc zpátky, jsem dostal poukaz na let s instruktorem. A opravdu parádní, z ničeho nic, prostě vystoupat celkem vysoko, perfektní zážitek...

Jen teda doufám, že nejsi ten modrobílý co skončil na stromě, to by sis moc nezalétal  :kol-28:..

• Autor

:D ne ja jsem autor videa jsem se tam chtel podivat jak jsem to kdysi behal nahoru v vycviku v male polni. A to se mi naskytlo. :D

Jo ták, já myslel, že si tam létal, tak to jo  :kol-28: .. No s vojnou s tebou nepokecám, té jsem se vyhnul, bo ji zrušili  :kol-32:

• Autor

No tak dnes mi prisel balicek a uz ted se tesim jak to dam o vikendu na Rooma, jsem zvedav jak to bude vypadat. Jen zatim reknu ze je to krycí lišta MC :D

post-51417-0-09741700-1377116446_thumb.j

Tyyyjo, tobě přišel balíček, jozzimu přišel balíček :kol-32: ... asi se budu muset zajít podívat do kufru, třeba tam budu mít také balíček  :kol-28: ..

• Autor

:D No ona to privezla postacka a ja jel hned potom do rachoty tak jsem to dal do kufru a jeste se jen podival zda to doslo vporadku.

Upraveno od ASPIRE

• Autor

Tak obsah baliku uz je na Roomu :kol-31:post-51417-0-66036800-1377331149_thumb.j

Paráda, Roomovi to sluší, pěkný doplněk  :kol-47:  ;)

Na kolik to vyšlo, jestli to není tajné?  :kol-28:

• Autor

No neni je to palka , ale spokojenost je a to je to hlavni . Stalo to zhruba 2 000,- . Jsem rad ze se to libi i vam. Jeste sehnat 10 000,- na svetla z monte carlo komplet i s spodkem a jsem spokojeny :D

Upraveno od ASPIRE

:D  Jej, tak to držím palce  ;)

Mlhovky s denním svícením a corner jsou na aukru za 1500,-, díval jsem se tam po nich, ale ke mě by nešly sehnat natáčecí hlavní světlomety v černé :kol-32: , tak jsem se na to vyprdl.. Ale MC projektory se sem tam na aukru objeví, měsíc zpátky se vydražili za necelých 6 tisíc - sledoval jsem je  ;) ..

• Autor

No ale to se mi nepodari sehnat bych musel neco vyhrat nebo hooodne setrit :D a dnes uz jsem zacal setrit tak jsem na vylete na kole, ale ty hospody po ceste to zas leze do penez :D , ale kdyz to pivo je tak dobre :D :D

• Autor

Tak ted jsem se dival na ty mlhovky bo vcera jsem byl tady pres tapatalk a ta cena je super za 1 500 bych hned bral , ale otazka kde to vzit kdyz vanoce budou az v prosinci :D . Jinak jsem vcera najezdil 60 km a jsem uplne znicen jak me vse boli. Zlate auto :D

Pekne :) No temu by si mal premenovat na cierno-biely room :D

• Autor

Dik.

Ne ne zustane bily bo cernych roomu je tu v Havru dost :D

• 1 měsíc později...

Jeden Bílý Room v Praze při cestě na skodahome...  :kol-28:

post-35598-0-86418000-1381646909_thumb.j

post-35598-0-22670700-1381646918_thumb.j

post-35598-0-89654900-1381647112_thumb.j

• Autor

No teeda Pane, ta fotka v te Praze tak ta jeee super  Dekuji. :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.