Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

Dnes proveden menší upgrade a dal jsem zjistil že reprák opět chrastí. Tak by mě zajímalo zda to vůbec vyměnili. V pondělí tam na ně vletím jak na špinavé prádlo bo už toho mám dost.

Před post-51417-0-42401800-1385897556_thumb.j

Po post-51417-0-82640300-1385897634_thumb.j

Pěkné 15" Satellity  :kol-47: .. Musím říct úplně čistě a nezaujatě, že jsou to nejhezčí origo poklice na 15" kola na naše auta  :kol-28:

• Autor

To jo jsou pěkné , ale moc jde vidět ten disk. Jsem bojoval na aukru o poklice ty co mají menší díry , ale vždy minutu před koncem mě někdo přehodil. A ty jsem vyhrál až po 9 aukci. Je pravda že jsem měl strop 350,- ,ale i tak.

Mne sa škodovácke puklice vôbec nepáčia, vyzerajú ako na Ladu Samaru. Ale tak každý máme iný vkus :)

Upgrade chválím. Jen máloco je hnusnější než puklice ze supermarketu.

Každé poklice jsou v podstatě hnus.......ale nejmenší zlo jsou originály. To je jediné z čeho lze vybírat.

S tou průhledností je to u Satelů svízel, ale naštěstí jsou disky v černém pololesku a nemlátí to do očí, než když někdo namláti poklice na šedé disky ojeté rzí a lišejí.

Ono zas když trošku přimhouříte oči nebo se díváte z dálky, tak to vypadá s těma dírama skoro jak liťáky :D

Přesně tak kolem 500 metrů se to začíná tvářit jako lité kolo.

• Autor

Tak dnes jsem vletěl  do servisu s reprákem. Jen co mě viděli tak hned co se opět děje a já že opět to samé , říkám pojďte vam to ukažu. Podíval a řekl hmm a vzal mi klíče a zmizel v servisu. Za 45 min. zpět a že ten tapecirunk vypodložily. Tak jsem zvědav jak dlouho to bude fungovat. A když jsem tam byl tak jsem se zamiloval :D do mého nástupce Rooma ,ale ta cena mě zase zchladila a držela při zemi že to nebude tak hodně brzo :D

post-51417-0-85522500-1385997441_thumb.j

jo jo YETIK v CITY verzi je paradni a jeste k tomu biola barva,... taky sem se zamiloval, a to jenom do fotky :D

Vidim, že nejsem jediný, který na Yetim ujíždí  :kol-24:  .. Mě se hodně líbila už předchozí generace, no ta nová, má také něco do sebe...  :wub:

• Autor

No mě se ten starý taky docela líbil , ale ty kulatá světla mi tam nějak neseděla. A kdybych měl o 100 tis. víc než jsem měl na Rooma tak už bych ho měl doma :D

Yeti je Yeti a porovnávání na fórech "novinky.cz" a spol s Dusterem a podobnými auty je zcestné až tupoidní. Duster je dělník a toto je imagovka s pracovníkem dohromady.

Je nás víc co sní o "lepším", ale nepomlouvají jej jako některé individua. Je to kocoooorek.

• 4 týdny později...
  • Autor

Jelikož jsem psal že mé předchozí auto byla Felicie a prohlížel jsem fotky v PC tak jsem nějaké našel skoro se mi potom autu někdy stýská. Ten malý řidič to je má dcera která chce pořád se mnou všude jezdit :) akorát teď už je trochu starší.

post-51417-0-39633200-1388474165_thumb.j

post-51417-0-30135200-1388474195_thumb.j

post-51417-0-66030100-1388474206_thumb.j

Moc pěkně, ty starší auta mají něco do sebe :-)

Krásné auto  :kol-47: , pro Feldy mám slabost a ta tvoje se mě zrovna moc líbí, vidím limitovaná edice Magic, ta měla i el. okna.. a r.v. 1998?

Mám v plánu až budou peníze a naskytne se dobrá koupě jednu Feldu koupit, postavit někomu do garáže a až bude čas, tak ji dát do původního stavu..

• Autor

Ano vyroba 12 mesic a rok 1998. Okna byla v elektrice jen predni a pekne me to stvalo prave dvere odesel motorek jako prvni a pak po nejake dobe i u ridice cena noveho byla kolem 4 000 Kc. Pak to jeste melo stresni okno s kterym jsem si taky uzil a uz nikdy stresni okno nechci mit. Ale barva byla luxusni krasne menila barvy v stinu a na slunci jinaci odstin. A taky si ji proto vybirali ptaci a hned mi to cele podelali :D

• 3 týdny později...
  • Autor

Teď jelikož neumývám auto tak jde vidět jaké pozorné a fajn řidiče tu mám u baráku u Feliny byli takové plasty v naraznikách  a bylo to moc fajn. P.S" ty tři prsty na pátých dveřích to jsou mé prsty :D to od auta není.

post-51417-0-55438200-1390138450_thumb.j

post-51417-0-20066700-1390138477_thumb.j

Lidi so korve

Jo, někteří obzvlášť... Nechápu, jak muže někdo do něčeho ťuknout a jen tak odjet, že jim to není blbe..  :kol-32:

• Autor

Jo s nekterymi nic neudelame. To ze se opre o naraznik pri parkovani jeste beru to je jeste takove dotykove, ale to jak vyjizdi nebo vjizdi a jak pribere roh narazniku jak v zadu a v predu bohuzel nic nejde jen chytit primo jak bude vyjizdet. Jooo a cur... co maji stale taznou kouli misto parkovacich senzoru bych taky povesil za koule do pruvanu bo v predu uz mam promacklou RZ ale to je jeste detajl bo to jde vyklepat, horsi jak pod tou podlozkou to praskne. No a ja jelikoz bydlim v stredu mesta a parkovani tu je jen s potizemi bud za sebou a nebo vedle sebe a to zas mam vzdy barvy tech aut na dverich od otvirani , ale to prece znate taky bohuzel.

Jeste ze neparkuju nekde na sidlisti,... to bych to mel taky na dennim poradku ;)

nejvic me dostava parkovani u obchodaku,.... auta namackany vedle sebe,... najdu si radu,.. klidne i kilometr daleko, nikde zadny auto, naivne si rikam parada,.... po treba hodine ale i nekdy 10 min. kdyz jdu na otocku pro pecivo a atd, prijdu a z prava a zleva stojej auta jedno z leva druhy z prava a pak nikde nikdo,.... 

rikam kurva doprdele co sem komu udelal, ze museji zastavit primo u me,... mista jak na hristi .... ale neeee museji si vybrat me a dat to hnedka,... kdyby to dali aspon ob misto......

tohle ja fakt nikdy nechapu ;)

.............. predni znacku od koule uz mam taky pokrstenou od jednoho kokota !

Klasika :D já si třeba minule u obchoďáku stoupl záměrně na místo, kde vedle mě byl zákaz parkování kvůli jednomu výjezdu, a samozřejmě jdu k autu a co nevidím :D na zákazu vesele přes pruhy stojí obří dodávka hned vedle mojeho auta :D a podobné se mi stalo i na jiném místě :D to je prostě skoro pokaždé

Upraveno od HjM

:D  A to já si zase stoupám vždy úplně na kraj, aby vedle mě alespoň z jedné strany nikdo neparkoval, jen poseldní dobou už to taky není pravda, že místo na kraji je poslední... Viz foto z našeho sídliště  :kol-32: 

EDIT: mimochodem ten golf na te fotce vůbec nechápu jak se tam vešel, protože tam má z jedne strany značku a z druhé strany mě a šířku tam měl tak maximalně o 15 cm větší než má auto, jen to na fotce zkresluje - značka je asi 0,5 metru před jeho autem..

post-35598-0-59674600-1390162741_thumb.j

Upraveno od Galvi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.