Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes proveden menší upgrade a dal jsem zjistil že reprák opět chrastí. Tak by mě zajímalo zda to vůbec vyměnili. V pondělí tam na ně vletím jak na špinavé prádlo bo už toho mám dost.

Před post-51417-0-42401800-1385897556_thumb.j

Po post-51417-0-82640300-1385897634_thumb.j

Vloženo

To jo jsou pěkné , ale moc jde vidět ten disk. Jsem bojoval na aukru o poklice ty co mají menší díry , ale vždy minutu před koncem mě někdo přehodil. A ty jsem vyhrál až po 9 aukci. Je pravda že jsem měl strop 350,- ,ale i tak.

Vloženo

S tou průhledností je to u Satelů svízel, ale naštěstí jsou disky v černém pololesku a nemlátí to do očí, než když někdo namláti poklice na šedé disky ojeté rzí a lišejí.

Vloženo

Tak dnes jsem vletěl  do servisu s reprákem. Jen co mě viděli tak hned co se opět děje a já že opět to samé , říkám pojďte vam to ukažu. Podíval a řekl hmm a vzal mi klíče a zmizel v servisu. Za 45 min. zpět a že ten tapecirunk vypodložily. Tak jsem zvědav jak dlouho to bude fungovat. A když jsem tam byl tak jsem se zamiloval :D do mého nástupce Rooma ,ale ta cena mě zase zchladila a držela při zemi že to nebude tak hodně brzo :D

post-51417-0-85522500-1385997441_thumb.j

Vloženo

No mě se ten starý taky docela líbil , ale ty kulatá světla mi tam nějak neseděla. A kdybych měl o 100 tis. víc než jsem měl na Rooma tak už bych ho měl doma :D

Vloženo

Yeti je Yeti a porovnávání na fórech "novinky.cz" a spol s Dusterem a podobnými auty je zcestné až tupoidní. Duster je dělník a toto je imagovka s pracovníkem dohromady.

Je nás víc co sní o "lepším", ale nepomlouvají jej jako některé individua. Je to kocoooorek.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Jelikož jsem psal že mé předchozí auto byla Felicie a prohlížel jsem fotky v PC tak jsem nějaké našel skoro se mi potom autu někdy stýská. Ten malý řidič to je má dcera která chce pořád se mnou všude jezdit :) akorát teď už je trochu starší.

post-51417-0-39633200-1388474165_thumb.j

post-51417-0-30135200-1388474195_thumb.j

post-51417-0-66030100-1388474206_thumb.j

Vloženo

Krásné auto  :kol-47: , pro Feldy mám slabost a ta tvoje se mě zrovna moc líbí, vidím limitovaná edice Magic, ta měla i el. okna.. a r.v. 1998?

Mám v plánu až budou peníze a naskytne se dobrá koupě jednu Feldu koupit, postavit někomu do garáže a až bude čas, tak ji dát do původního stavu..

Vloženo

Ano vyroba 12 mesic a rok 1998. Okna byla v elektrice jen predni a pekne me to stvalo prave dvere odesel motorek jako prvni a pak po nejake dobe i u ridice cena noveho byla kolem 4 000 Kc. Pak to jeste melo stresni okno s kterym jsem si taky uzil a uz nikdy stresni okno nechci mit. Ale barva byla luxusni krasne menila barvy v stinu a na slunci jinaci odstin. A taky si ji proto vybirali ptaci a hned mi to cele podelali :D

• o 3 týdny později...
Vloženo

Teď jelikož neumývám auto tak jde vidět jaké pozorné a fajn řidiče tu mám u baráku u Feliny byli takové plasty v naraznikách  a bylo to moc fajn. P.S" ty tři prsty na pátých dveřích to jsou mé prsty :D to od auta není.

post-51417-0-55438200-1390138450_thumb.j

post-51417-0-20066700-1390138477_thumb.j

Vloženo

Jo s nekterymi nic neudelame. To ze se opre o naraznik pri parkovani jeste beru to je jeste takove dotykove, ale to jak vyjizdi nebo vjizdi a jak pribere roh narazniku jak v zadu a v predu bohuzel nic nejde jen chytit primo jak bude vyjizdet. Jooo a cur... co maji stale taznou kouli misto parkovacich senzoru bych taky povesil za koule do pruvanu bo v predu uz mam promacklou RZ ale to je jeste detajl bo to jde vyklepat, horsi jak pod tou podlozkou to praskne. No a ja jelikoz bydlim v stredu mesta a parkovani tu je jen s potizemi bud za sebou a nebo vedle sebe a to zas mam vzdy barvy tech aut na dverich od otvirani , ale to prece znate taky bohuzel.

Vloženo

Jeste ze neparkuju nekde na sidlisti,... to bych to mel taky na dennim poradku ;)

nejvic me dostava parkovani u obchodaku,.... auta namackany vedle sebe,... najdu si radu,.. klidne i kilometr daleko, nikde zadny auto, naivne si rikam parada,.... po treba hodine ale i nekdy 10 min. kdyz jdu na otocku pro pecivo a atd, prijdu a z prava a zleva stojej auta jedno z leva druhy z prava a pak nikde nikdo,.... 

rikam kurva doprdele co sem komu udelal, ze museji zastavit primo u me,... mista jak na hristi .... ale neeee museji si vybrat me a dat to hnedka,... kdyby to dali aspon ob misto......

tohle ja fakt nikdy nechapu ;)

.............. predni znacku od koule uz mam taky pokrstenou od jednoho kokota !

Vloženo (editace)

Klasika :D já si třeba minule u obchoďáku stoupl záměrně na místo, kde vedle mě byl zákaz parkování kvůli jednomu výjezdu, a samozřejmě jdu k autu a co nevidím :D na zákazu vesele přes pruhy stojí obří dodávka hned vedle mojeho auta :D a podobné se mi stalo i na jiném místě :D to je prostě skoro pokaždé

Editováno: , autor: HjM
Vloženo (editace)

:D  A to já si zase stoupám vždy úplně na kraj, aby vedle mě alespoň z jedné strany nikdo neparkoval, jen poseldní dobou už to taky není pravda, že místo na kraji je poslední... Viz foto z našeho sídliště  :kol-32: 

EDIT: mimochodem ten golf na te fotce vůbec nechápu jak se tam vešel, protože tam má z jedne strany značku a z druhé strany mě a šířku tam měl tak maximalně o 15 cm větší než má auto, jen to na fotce zkresluje - značka je asi 0,5 metru před jeho autem..

post-35598-0-59674600-1390162741_thumb.j

Editováno: , autor: Galvi

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...