Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

No podsvit mi je i celken fuk ale asi to cervene by asi nebylo ono . Budiky bile, ovladani zelene a radio cervene. Ja jsem nasel par inzeratu s FII a R ale vse bylo dost daleko a zas neco koupit bez nejakeho testu zda funguje .

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak dnes jsem si nechal namontovat alarm http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/autoalarm-pro-vozy-skoda-bka700001x/274 no cekal jsem ze to bude jako original z Skodovky ale neni to tak, mam dalsi diodu a vypinani vnitrku se taky dela jinak, kdybych to vedel tak si dam jinaci treba neorigo. A jeste kdyz jsem tam byl tak jsem si objednal textilni koberce a sportovni pedaly, tak doufam ze ty pedaly vymenim sam.

Vloženo

njn ale uz ta guma me stvala jak to furt vrzalo je to nove tak asi proto. Ale ja stejne nejsem nejak na poradek a lesteni a kdyztak tak snad 2x do roka aby se nereklo a lestit auto pred barakem se mi nejak nechce kdybych mel garaz joooooo to by byla jina. I v felicii jsem vzdy mel bordel jak nevim radeji co , ty me dve zenske tam furt neco ji a ta mladsi ta si ocistit boty to ne, vzdy je bordel vsude naleze jednima dverma a jak prijedeme tak samo musi vylezt temi druhyma bo to asi ma blize domu , ale uz ji to zakazuji. Je to nove auto tak chci at to tak chvili vydrzi at je tam cisto. :kol-28:

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Tak tedy dodatečně gratuluji k výběru.

Se divím, že ten "stolek" na prostředním sedadle nedělají v základu, já ho tam tedy měl už při koupi a sice jej teď nemáme šanci využít (prostřední sedačka se u nás uplatňuje na sezení), ale jsem rád, že to tam je.

Jinak letní koberečky jsou teď asi pasé, vzhledem k vánočnímu počasí :))

Jinak závidím maxidot a ovl. na volantu.

Vloženo

Diky, jo ty koberecky no co se da delat ale ja je tam moc uz chtel. Kdyby tam byly alespon ty gumove original s tim napisem. Jo maxidot ma pro me jen prinos v tom ze tam jsou rucicky na teplotu a palivo jinak to moc nepouzivam mam stale jen navolenou rychlost bo na tom tachometru to moc nejde poznat pri 50 km rychlosti. A ovladani to si teda nemuzu vynachvalit to je moc fajn.

Vloženo

A to ty gumové, co tam máš, nejsou originál? To se teda musím podívat, co tam mám já, bo já mám jen gumové a že by nějak vrzaly nebo tak něco, to jsem nezaregistroval. A při našich dětech bych neměl odvahu tam dát jiné, než gumové.

Kdysi ve služební O I jsem měl origoš textilní, a to byla paráda, to jsem řídil i na boso :))

Vloženo

Ano ty gumove jsou original jsem to objednaval spolu s autem a jak jsem to prebiral to auto tak jsem si toho nevsiml ze tam ten napis tam neni jen z druhe strany je tam znak skoda. Bych jim to hned vratil protoze to mi davali az v autosalonu.

Vloženo

Tak k těm koberečkum kluci , ja mam už 5 let gumove , samo sebou originaly a napis fabia tam je :D ,ale třeba bratranek kupoval loni fabii a ma je nějak jine, každopadně textilni jsou textilni , zvykl jsem si na ně v služebaku , tak se už jak maly těším na to jak se počasi umoudři a ja je konečně dam do auta :D ... jinak ty gumaky vržou jak prase :D

Vloženo

Tak vcera uz jsem to nevydrzel a nechal si prehodit na letni kola a dnes jsem testl rychlost z Ostravy na rudne jakou to da a jel jsem max 176 km/h ale furt se mi tam pletli auta. Jinak najeto neco kolem 2100 km a prumerna spotreba 6,5 l. A konecne jsem se i koukl na motor jak to tam vypada jeste jsem to nikdy neotviral :D  . Jeste umyt po te zime  a je to OK.

post-51417-0-00413200-1365866547_thumb.j

post-51417-0-92234100-1365866679_thumb.j

Vloženo

No nejlepsi je ta cesta alespon podle me ta kdyz jedes kolem Mitallu a jak se odbocuje na Karvinou a hned za tim se to da osolit. Cesta smerem z Havru do Ostravy se mi nezda tak dobra jak zpet.  :D

Vloženo

Ale dá se.. Před bodovým systémem nebyl problém jet 180km/h a např. tatík se při loňském testování nových brzd rodinného M-B CLK od konce Havířova (za křižovatkou směr Šenov) po nájezd na Frýdek (u pneuservisu) rozjel na tachometrových 220km/h. Ale aby nechytali ostatní chutě, nutno zmínit, že člověk musí vědět, co dělá a nejezdit tak ve velkém provozu s mokrými papíry...;)

Vloženo (editace)

Misule, asi ano ja tam nic nedaval jsem to akorat otevrel abych se tam podival jak je to pekne cisty motor to je mimo me tam radeji nesaham jen dolivam vodu do ostrikovacu ale tady nejde ani videt nadobka kolik v ni je tak cekam az se neco ozve z budiku nebo to nebude strikat :D a dik za pochvalu.

Editováno: , autor: ASPIRE

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...