Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 2 hodinami, Malta napsal:

hlavně, aby ti nedali citigo, aby jsi netrpěl klaustrofobií :D

To by se k němu hodilo :D Už ho vidím ve čtvrtek před sedmou hodinou ráno s partou důchodců před Kauflandem :kol-46: Však už má taky na to svůj věk :p :kol-46: :D  

Vloženo (editace)

Aspire > v škodovce v polsku by Ti změnili naraznik za novy za pár tisic + lakovani 450 nebo 900 zloty za lakovani. Ja jezdim k škodovky kde maji vlasni lakovnu a karosarnu  a jsou levnějši . Lakovani stoji za 450 zlotych. Servisy kteři nemaji vlastni lakovnu jsou dražši :) .

Kde budeš opravit svou škodu? V škodovce?

Je mi lito že máš škodu na autě :( . Myslel že jenom mě to setkava ;)

Editováno: , autor: TOMUS
Vloženo

Malto souhlasim se :kol-47:

Dodam ještě dvě věci. V škodovce kde maji u sebe lakovnu čas očekavani je kolem 1 týdne. V škodovce kde nemaji u sebe lakovný může to být až 2 týdné.

Ja z škodovky neměl nikdy citi. Měl jsem fabie 3, rapidky, dvojkovou octavě s lpg. Octavia byla nejstarši měla 6 let. Nejmladši byla fabie bo měla pul roku.

Vloženo

Nic platit nebudu tak jsem v klidu :) Jestli to budou rezat znova tak je mi to taky fuk :) Ja chci zas mit krasny naraznik jak tam byl pred nehodou. Dnes uz mi pres sms prislo evidencni cislo udalosti a dalsi sms ze vinik uz to taky nahlasil. A zitra dopoledne jsem objednan do servisu a nafasuji nejspise toho ROOMSTRA i kdyz citigo by na skodu vubec nebylo, ale ja tam vzdy jen videl prave tohoto roomstra.

Vloženo

Tak dnes jsem nafasoval nahradni auto na tyden. Naraznik se bude davat novy jelikoz je tam dira od tunningovych sroubu RZ co byly na aute co do me vjelo. Akorat rikali ze bude mensi orisek s tim rameckem vyfuku co mam a nevi jak pujde sundat.

20161011_114941.jpg

20161011_103649.jpg

20161011_103531.jpg

20161011_103518.jpg

20161011_103509.jpg

Vloženo (editace)

Počkej, jak neproplácejí doplňky? Kdyby to šlo z havarijního, tak tam mívají v podmínkách řadu omezení, že ti třeba nezaplatí neoriginální navigaci, dálniční známku apod., ale tohle snad jde z povinného ručení toho nebrzdiče, ne? V tom případě se to řídí zákonem o povinném ručení a máš nárok na náhradu všech účelně vynaložených nákladů spojených se zničením věci.

Mohou se s tebou dohadovat u účelnosti. Např. když máš staré auto, které si servisuješ sám nebo u garážisty pomocí neoriginálních dílů, nemusí ti proplatit opravu originálními díly v autorizovaném servisu. Když ale prokážeš, že v tom autorizáku to staré auto servisuješ, tak ti to zaplatit musí! Obdobně když prokážeš, že jsi přišel o díl zhodnocený dodatečnou úpravou, musí ti proplatit cenu dílu včetně dané úpravy. Takže jak říká Malta, nechal bych je to v servisu udělat komplet, jak jsi to měl, a naúčtovat pojišťovně.

Další věc ovšem je, jestli když se bude pojišťovna cukat, jsi s nimi ochotný jít do případného soudního sporu. Podle zákona sice máš nějaká práva, ale jistotu, že se jich domůžeš, tu bohužel nemáš. :(

Editováno: , autor: JayBee1
Vloženo

Jako mě třeba proplatili i dvě prahový lišty ikdyž byla potřeba jen jedna (po jedné se neprodávají) ale to jsou věci co jsou standartně v konfigurátoru. Ale tak snad máte pravdu

Vloženo

No uvidi se. Jsem mu rikal ze mi to montovali oni a od nich chci i opravu do puvodniho stavu pred havarii. No uvidi se jak tam pristi tyden pujdu. Ale ja novou koncovku kvuli ramecku kupovat nebudu.

Vloženo

Blbost že nehradí.. To auto to prostě mělo a bude to mít i potom, je to originál škoda a jim je prd po tom zda a od kdy to na tom autě máš. Prostě koupí nový rámeček, pokud nepůjde objednat samostatně, tak koupí i s koncovkou. Prostě auto musí dát do stavu před nehodou a všechno hradí viníkova pojišťovna. Jediný problém by mohl nastat, kdyby ta koncovka byla Tesco tuning a nebyla origo škoda, to by servis asi těžko sháněl.. ale v tomhle případě je to jasné.

Pokud to tak neudělají auto nepřebírej a hotovo. 

Mě také na autě lakovali zrcátko na stříbrnou barvu i když to auto puvodně nemělo ;)

Vloženo
4 godziny temu, ASPIRE napisał:

No prave ze pojistovny neproplaceji doplnky tak nevim jak to bude.

To 11,5 je z cesty jednoho kilometru jak jsem jel domu z servisu :D

Spotřeba v stylu Ondry :D . Pro něho je to normalne :D

Máš tam TSIčko? :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...