Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak auto uz mam doma :)  No s pujceneho roomstru se mi hodne zalibili sedacky s vyhrevem a taky asistent rozjezdu do kopce fajnova vecicka ;)  jako rozjizdeni mi nejak nedela zadny problem ale pri parkovani mezi auta za sebou v kopci vyborny pomocnik :)  No a celkem jsme spolu za tech 6 dni najeli neco kolem 460 km .

aaa.jpg

Vloženo

Tak aspoň,že už to máš ok :) 

Akorát nechodí stále ty upozornění od té zasrané aktualizace SH... Na co šáhli tak to zdupali...Asi zase někomu napíšu svůj názor  a pak bude o5 BAN,ale co,uleví se mi :D 

Vloženo

No on to nebyl jen skrabanecek ale i dirka od tunningoveho sroubu SPZ :D

Ale i jinak nechal jsem si uz kdyz tam bude auto prezout na zimni abych tam znova nemusel a dnes koukam kde mi nechali krytky sroubu z ALU v aute a nemuzu je najit tak si rikam asi je nechali u kol :D a jak se tak divam na ty zimaky tak hle krytky se nasli oni je dali zpet na srouby a na to dali kryt kol :D  to by clovek necekal ze to nejak tam pujde jelikoz ty kryty maji primo diry na srouby a ne na krytky sroubu tak to tak nejak odstavovalo :D 

20161018_151514.jpg

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak jelikoz jsem musel postahovat fotky do PC tak tu nejake pridam. Auto na zimnich kolech :) No a pak jsou fotky jak jsem se snazil udelat kameru parkovaci aby fungovala na amundsenu ale bohuzel to se nepodarilo rozchodit tak jede na monitoru :( Dale se rozdelavali stropni drzadla dle vzoru Mikliska a Galviho tak uz krasne se sklapeji :)20160809_095522.jpg20160424_152944.jpg20160717_151128.jpg20160717_151222.jpg20160617_093014.jpg20161031_141154.jpg20161022_164823.jpg

20161023_144538.jpg

Vloženo

To zrcátko uz jsem uvazoval ale nevim jak by tam sedelo :)

Jojo Deni bylo to nakonec poslano na  mou adresu pres jednu dorucovaci firmu a co jsem s nima zazil od te doby rikam zlata posta :D

Vloženo

u intime hooodně záleží na lidech co to rozvážijou (možná jim toho taky dávají moc na rozvážku) ale ještě dopravce Fofr je zvláštní úkaz, byli u mě 3x s z toho 2 auta byly prorezlý do posledního šroubku :D

Vloženo

Ahoj mohl bych se zeptat z čeho pochází ta dvojitá podlaha??? Moc se mi to líbí a moooc by se mi to hodilo :-) díky moc případně jak moc se to muselo upravovat ???

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...