Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No Voice jsem rad ze te tu mame bez tebe by to tu nefungovalo a prosim do tohoto tematu uz neprispivej. Dekuji.

Jsem to spatne precetl tu tvou otazku . No a stalo to 1300,-

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Voice - aby bylo jasno, v tomto tématu si už neškrtneš, jeho zakladatel se vyjádřil naprosto jasně a dle pravidel sekce si určuje sám, co se zde bude probírat. Tečka.

Vloženo

Pawouku dekuji :kol-47: .

A jinak prvni poznatek z podlahy je to fajn vecicka na schovani veci ale kufr se rapidne zmensil. Po dnesnim nakupu co delame pravidelne jsem tak tak vse naskladal. A tim ze se zarovnala nakladaci hrana kufru tak ty tasky meli chut vypadavat ven :D

Vloženo

Sakra podlaha mě dost láká en nevím kde sehnat Teda no , nová bude dráha ak bejk určitě , ale kakalo by mě páč vozim v kufru gólů pouští aradi kabely atd a to by se nádherně schovalo a neměl bych furt bordel v kufru , ikdyz zase z druhy strany dost často teď jezdím bez sedaček pác vozim objemné věci tak bych musel vymyslet i zvýšení podlahy v místě kde jsou sedačky no budu o tom přemýšlet každopádně je to moc pěkný. :-)

Vloženo

Sekyji, odkaz máš na předchozí stránce - mají skladem... za skoro 6 tKč! Občas se objeví za lepší cenu na ebay, ale za 1300 Kč fakt ne. Aspire má buď fajn kámoše, nebo štěstí jaxviň. :)

Vloženo

No ono staci mit nejakou aplikaci na bazary v mobilu a pak jen treba kontrolovat nove prispevky :)  Bylo to na aukru s vyvolavaci cenou 1000,- a postovnym a tak to i skoncilo. No a Galvi to pro me vyhral jelikoz jsem zrovna nemohl nakupovat a i zajistil at to prijde na mou adresu. Jo bylo to sakra stesti za tu cenu :)

Vloženo

Tak dnes jsem si zajel za uzivatelem slapnahrabe a prevzal od neho sd kartu s mapovymi podklady pro amundsen http://www.audiocom.cz/modelove-rady/skoda/navigacni-sd-karta-skoda-amundsen-vw-rns-315-vychodni-evropa-2016-v8-5457cz 

A udelano podle tohoto navodu http://forum.skodahome.cz/topic/137223-aktualizace-map-rns315-z-sd-karty/

A timto bych mu jeste jednou rad podekoval za nahrani :palec2: bo kupovat to za tolik penez je az vydirani od skodovky.

20161120_100742.jpg20161120_085515.jpg

Vloženo

:D

Tak ty mapy to je takova nouzovka jelikoz pouzivam primo navigaci v mobilu ktera ma vice funkci nez v radiu.

No a jelikoz jsem to potreboval i naistalovat tak jsem si udelal i takovy maly vylet bo mym stylem jizdy bych to instaloval mesic :D jelikoz to trva dost dlouho.

IMG-20161120-WA0000.jpgIMG-20161120-WA0001.jpg20161120_161112.jpg20161120_161148.jpg20161120_161155.jpg20161120_161125.jpg

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj, měl bych prosbičku, koukal jsem,že jsi si koupil Amundsena+  a dodělával jsi si bluetooth možno volat přes.Amundsena. 

Pořídil jsem si také Amundsena, ale po stlačení tlačítka Phone se mi alorát zapne a vypne zvuk. Co je všechno potřeba k doděláni,poradíl by jsi prosím co vše? Jaká kabeláž a jaká jednotka bluetooth. 

Moc díky!

Roomster rv.2012

Vloženo (editace)

Ahoj, ony se ty amundseny delaji dva druhy jeden ma v sobe bluetooth a druhy ne. No ja mam ten s. Takze jsem musel jen dodelat GPS antenu a mikrofon a vse dokodovat. A amundsen s bluetooth poznas tak ze na boku pristroje na stitku bude uvedena MAC adresa a pokud tam budou same nuly tak to nema v sobe. mac.JPG

Editováno: , autor: ASPIRE

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...