Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

No jelikoz se venku vcera trochu oteplilo tak jsem si vymenil kabinovy filtr. No a pak dal jine zarovky do zpatecky a udelal jsem dobre bo ted bych mohl jezdit i po zpatku :D fajn svetlo. 20161227_090519.jpg20161226_111006.jpg20161226_111011.jpg20161226_131709.jpg20161226_132253.jpg20161226_132310.jpg20161226_132441.jpg20161226_132849.jpg

Vloženo (editace)

:D no jak jsem tu couval u baraku tak zrovna vyjeli policajti od sebe co tu jsou a ja si toho nevsiml ale moje mi rikala ze na me blikali ale nevim jestli mi dvali jako znameni at si tam couvnu bo to je jednosmerka a neda se auto nejak objet a nebo proto ze zacali oslepavat :D

A jeste pridam fotku vanocniho darecku :)20161224_190242.jpg

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

:D No nikdy jsem si nevsiml ze by na me nekdo blikl jak me pousti pri parkovani a to se tam deje dost casto , ale asi by jinak zastavili a neco mi rekli ze to nejak treba oslnuje :D 

MilanHos ono to jsou taky darky nedarky californie jsem si objednal sam a znamku jsem vyslal manzelku jinak bych si stejne musel koupit sam. Ale sam jsem si vse zabalil a dal pod stromek :D jako vsechny darky co balim jen ja doma pro vsechny :D

Vloženo

Já si taky všechny "hlavní" dárky pořizuju sám a sám si je balím :D

Na dálničku každý rok dostanu většinový příspěvek a jedu do Alberta, kde dávají nějakou sra*ku ve spreji k tomu zdarma :D

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak dnes proběhla první STK a emise vše na 1*. Ale aby to nebylo takové jednoduché tak na lince mi ten mechanik říká nesvítí vám pravé světlo a jelikož jsem včera byl pro jistotu vše kontrolovat tak jako zákon schválnosti dnes nesvítila :D tak jsem ji tam ještě na lince měnil za obyčejnou. Nato ze jsem tam měl skoro od začátku Osram night braker tak si to i zasloužila ale v nevhodnou dobu bo jsem se tam s tím pracně mordoval :D No a na ledky které mám v denních a spz neřekl nic. 

20170126_104153.jpg20170126_111636m.jpg

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Tak dodávka byla na prvním STK :D To by bylo smutné,kdyby něco našli :D A s tou žárovkou si měl pech :D 

před 6 hodinami, Malta napsal:

Michale a couváky jsi měl vyměněné za normal járovky, nebo jsi tam ty LEDkové nechal a taky neřekl nic?

Já jsem byl na STK s těma 100W a nikdo nic neříkal :) 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...