Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tyjo, to já byl asi měsíc zpátky, jsem dostal poukaz na let s instruktorem. A opravdu parádní, z ničeho nic, prostě vystoupat celkem vysoko, perfektní zážitek...

Jen teda doufám, že nejsi ten modrobílý co skončil na stromě, to by sis moc nezalétal  :kol-28:..

Vloženo

No tak dnes mi prisel balicek a uz ted se tesim jak to dam o vikendu na Rooma, jsem zvedav jak to bude vypadat. Jen zatim reknu ze je to krycí lišta MC :D

post-51417-0-09741700-1377116446_thumb.j

Vloženo (editace)

:D No ona to privezla postacka a ja jel hned potom do rachoty tak jsem to dal do kufru a jeste se jen podival zda to doslo vporadku.

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo (editace)

No neni je to palka , ale spokojenost je a to je to hlavni . Stalo to zhruba 2 000,- . Jsem rad ze se to libi i vam. Jeste sehnat 10 000,- na svetla z monte carlo komplet i s spodkem a jsem spokojeny :D

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

:D  Jej, tak to držím palce  ;)

Mlhovky s denním svícením a corner jsou na aukru za 1500,-, díval jsem se tam po nich, ale ke mě by nešly sehnat natáčecí hlavní světlomety v černé :kol-32: , tak jsem se na to vyprdl.. Ale MC projektory se sem tam na aukru objeví, měsíc zpátky se vydražili za necelých 6 tisíc - sledoval jsem je  ;) ..

Vloženo

No ale to se mi nepodari sehnat bych musel neco vyhrat nebo hooodne setrit :D a dnes uz jsem zacal setrit tak jsem na vylete na kole, ale ty hospody po ceste to zas leze do penez :D , ale kdyz to pivo je tak dobre :D :D

Vloženo

Tak ted jsem se dival na ty mlhovky bo vcera jsem byl tady pres tapatalk a ta cena je super za 1 500 bych hned bral , ale otazka kde to vzit kdyz vanoce budou az v prosinci :D . Jinak jsem vcera najezdil 60 km a jsem uplne znicen jak me vse boli. Zlate auto :D

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...