Job!k Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Zdravím potřeboval bych sundat zadní dveře. Nevíte zda je nějaká spojka pro elektriku co jde do pátých dveří a kde se nachází to samé k hadičce od ostřikovače. Nechce se mi to fiknout a pak natahovat celý nebo bastlit nějakou spojku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Dráty určitě ne. Sám jsem kdysi ty dveře měnil a pěkně všecky dráty vytahoval a natahoval zpátky. Hadička - už si nevybavuji, ale jestli nejsou dráty, tak určo ani hadička. Nicméně, tá se dá nejjednodušeji fiknout a pak spojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Job!k Vloženo 6. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Wojnar díky. Nevíš náhodou kudy v interiéru to vede? Myslím kde se nejsnáze dostanu k těm kabelům, že bych si to fiknul někde na přístupném místě a až bych je dával na svou feldu tak bych si tam udělal spojku a natáhl to jen k tomu místu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Zespoda od levého světla nahoru k průchodce. Já je vytahoval ze dveří, nechal viset a do nových zpátky natáhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felicius Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Zadrž, nic nefikej! Pokud chceš odpojit ostřikovač stačí, když trysku zveku podebereš šroubovákem, malinko povytáhneš a rukou snadno odpojíš hadičku. Co se týče kabeláže, tak to musíš udělat, jak radil Wojnar.Tudíš odpojit konektory a vytáhnout z nich piny. Na ně jsem použil ocelový pásek ze starých stěračů, který jsem si dle potřeby obrousil. Pěkně to šlo vytáhnout a nezapoměň na novou gumovou průchodku! Pak protahovacím drátem protáhnul zpět do dveří a jednoduše zacvakat piny do konektorů a pak samotné konektory. Je to práce na jedno odpoledne, když si s tím budeš chtít vyhrát. Pak jen vyzkoušet zadní stěrač, vyhřívání okna a osvětlení RZ a máš hotovo. Čus-bus, Feliocius! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.