Kuba's Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Zdravím. Začal se u mého auta objevovat nouzák. Vždy když padnou teploty na cca -10 a míň, tak se mi auto ráno dostane do nouzáku. Rozsvítí se na palubce čerpadlo a auto netáhne. Když sem to napíchnul na vag, tak mi to ukázalo chybu: 18000 - signal cidla vysky / plniciho tlaku - neverohodny pomer P1592 - 35-00 - - Readiness: 0 1 0 0 1 Už si nevím rady... Když jsou teploty okolo -5 tak auto jezdí jako drak... Poradí prosím někdo?? Motor mám 1.9 TDi PD 98kW chip od TDIFun na 125kW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 A co to čidlo? Zkusil jsi ho vyměnit? Třeba opravdu při nízkých teplotách blbne. Přece je to jen kus elektroniky a i ta mění parametry s teplotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba's Vloženo 24. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 no nechal jsem vyměnit atmosferický čidlo a dělá to stejně nějak už nevím kde by mohla výt chyba... Jak padne cca -10 stupňů, auto nejede (nouzák) a svítí na palubce kontrolka čerpadla... Jak se malinko oteplí auto zase jede, jen svítí čerpadlo, no a když je okolo nuly tak vše v pořádku... Jsem z toho jelen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Kontrolka svítí ikdyž už chyba pomine. Pokud se už nevyskytne, po cca pěti zapnutích zapalování zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba's Vloženo 24. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 aha tak to jsem nevěděl ale zase na jednu stranu mi kontrolka svítí i když chyba přetrvává (když je nouzák). Dneska jsem byl u kámoše automechanika, a ten říkal, že to může být váha vzduchu. Pokusí se na to příští tíden mrknout. Pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfons4 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Že by to bylo váha vzduchu je blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.