Publikováno Únor 11, 201312 r Zdravím, viete mi poslat nejaké info k tomu, kedy mam na mojej octavii 2 , 1.6FSI, 85 kw co menit? Ake su servisne intervaly vymeny u: - oleja /15000 km/ - všetkých filtrov - remena alternatora a dalších vecí, ktore by som mal menit? Dakujem
Únor 11, 201312 r Autor a čo servisná knižka ? ... Servisnu knizku som pri kupe jazdenky nedostal,,,,, prípadne, ak ju niekto ma, nemože ju naskenovat?
Únor 11, 201312 r Stáhi si toto: http://www.uloz.to/xRLRZ6y/servisni-prohlidky-pdf Doufám,že ti to alespoň trochu pomůže.
Únor 11, 201312 r @Pawouk díky, tohle je zajímavý dokument, ale bohužel není k mému motoru a vybavení - mám TMB EF6 a to není v číselníku. Nemá někdo podobný dokument s rozšířeným číselníkem? Jinak jsem se do servisní knížky nikdy pořádně nedíval, ale co jsem si všiml tak jsou tam vždy jen listy se zaškrtávacími políčky zda byl úkon proveden. Je tam někde i doporučený termín provedení?
Únor 11, 201312 r Tak ji budeš muset otevřít a přečíst - v mé je to popsáno na str. č.6-9 Servisní intervaly.
Únor 11, 201312 r Jinak jsem se do servisní knížky nikdy pořádně nedíval, ale co jsem si všiml tak jsou tam vždy jen listy se zaškrtávacími políčky zda byl úkon proveden. Je tam někde i doporučený termín provedení? no ako to tu sledujem,tak nebudeš jediný,ktorý to poriadne nečíta Upraveno Únor 11, 201312 r od libero1071
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.