Rypicong Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Zdravím, Objednal jsem si páčku stěračů z vrakoviště, ještě jim jak blbec říkám na sedana a bez ovládání palubního počítače a oni pošlou sice na sedan ale s ovládáním palubního počítač. Jde i tato páčka použít nebo má jiný konektory ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 No idelální příležitost dodělání PP Páčka půjde použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Tak tak poslali ti ji zřejmě schválně aby jsi si u nich ještě potom vzal budiky s PP Jinak jak píše Drewie páčku můžeš použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 (editace) no, asi jo už mi jinej šmelinář nabízel budíky i s páčkou a kabelem za 700, ale než jsem se rozhoupal tak budíky prodal Edit: než jsem to dopsal tak chiquillo také dal příspěvek. Tím asi jo jsem myslel, že je to ideální příležitost, né že mi to poslali schválně Editováno: 15. Únor 2013, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Čím je páčka na seda jiná od kombi nebo hatchback, kdyby jsi chtěl tak ti to páčku vyměním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 to je jednoduchý čím je jiná, sedan nemá zadní stěrač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.