Michal_123 Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Přidám se také do diskuze. Folie mám GLOBAL maximální spokojenost. Folie jsou kvalitou naprosto jinde než 3M nebo Bruxsafol. Po nalepení do hodiny jsem již mohl stahovat okna. Folie jsem nechal lepit v Českých Budějovicích a jsou nalepeny až do kraje což většina firem nedělá z důvodu možnosti odlepení. Celková propustnost na celém autě je 5% technická bez problémů jen mi vždy řikaj, že je to teda hodně tmavý. Co se týká policie zatím problém nebyl - Nevím jak to bude až mě zastaví stím jejich měřákem Myslím, že jim asi řeknu, že to nemusej ani měřit. Vidět dovnitř není a těžko to ukecám. Na všech sklech atest + vyplněná karta (těžko říct zda to k něčemu bude) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Zdarec Michal_123, mohl bych se Tě zeptat, u koho v Budějcích sis to nechal nalepit a jaká byla cenovka. díky pionyr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_123 Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Instalace provedena p. Šober. Sundaval mi staré folie a vyndaval všechny skla. Cenovka 5 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverdog Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Zdravím nevíte o někom z okolí Mladé Boleslavi kdo dělá fólie za solidní cenovku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek.HC Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 Zdravim, neporadil by mi někdo, kde si nechat udělat kvalitní folie na Octavii v Praze (nebo Praha západ) ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gene84 Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 tak jsem zaplatil 4500,- na magistrátu a půjdu loupat folie z předních dveří, máte nějaký fígl jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Zajeď tam kde to lepi a za 100,- ti to sundají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Nechápu proč si to na ty přední dveře dáváte když to tam musí odpovídat určité propustnosti(asi 70%), která je už kolikrát z výroby a stále se to tu i jinde o tom mele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrap Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 poradi niekto, ako odstranit folie z bocnych zadnych skiel? pri stlpikoch zacali vraskaviet - maju cez 12 rokov neviem ci to ide nejako vyzehlit Skyfol Shark HP20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Tak tedy ještě jednou pro slováky, zajeď tam kde to montují a za pár drobných ti to sundají. Funguje to na slovensku určitě stejně jak v čechách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrap Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) dik za ozaj priatelsku radu pre cudzincov - ale u nas to nefunguje ako u vas v Europe myslel som , ze je to tu o tom, ako si poradit bez servisov Editováno: 22. Březen 2016, autor: alexandrap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 (editace) Úvod s nalezenými poznatky a s dotazem níže:1. Čelní skla nesmí být upravena ani čirými fóliemi. 2. Na bočních sklech sloužící k výhledu z místa řidiče nesmí být po úpravě skel celková propustnost menší než 70% .3. Fólie na zadním skle nesmí zakrývat na vozidle schválenou třetí brzdovou svítilnu.4. Skla upravená pomocí schválené fólie musí být opatřena štítkem s číslem atestu a označením výrobce /všechna skla nebo jen přední?/. Dotaz: Píše se o schválené fólii s atestem – to je nejspíš ale jen v případě bočních oken řidiče.Zajímala by mne instalace fólií na oknech za řidičem. Co je to schválená fólie a musí tedy u zadních oken být schválená fólie s přidaným atestem prováděcí firmy? Nechápu proč bych si fólii nemohl instalovat sám /s přihlédnutím k jistému riziku kvality/? Editováno: 27. Červenec 2016, autor: Turista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 (editace) Fólie inštalované na vozidlo musia byť schválené, teda aj na zadných oknách, a opatrené atestom firmy, ktorá prácu vykonala. Na doklade o fóliách je uvedený počet okien a číslo certifikátu. Aspoň v SR je to tak. Prečo si to nemôžeš inštalovať sám je otázka na Ministerstvo dopravy ČR. Editováno: 28. Červenec 2016, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Není mi to vůbec jasné - pakliže se fólie běžně prodávají a není u nich v návodu nikde uvedeno že musí mít atest nebo absolvovat jiná povolovací řízení a je tam i návod na připevnění. K čemu potom tyto běžně prodávané fólie slouží. Proto můj dotaz nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 To, že sa predávajú, neznamená, že sú schválené na montáž do áut. Ani v návode nemusí byť napísané všetko. Podobných aušusových výrobkov je na trhu veľa, napríklad žiarovky a podobne. Podľa rozmeru by to mohlo byť aj na okná napríklad do kuchyne.... Dôležité v trhanom hospodárstve je predať. Vyrobiť dokáže hocikto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 (editace) Na zadní boční okna a zadní okno si můžeš sám nalepit co chceš. Bod 3, samozřejmě dodržet. Editováno: 28. Červenec 2016, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 Poznatek o kterém píše Effendi mne již za minulého režimu učili ve škole takže jsem vyškolen dost. U této "aušusové" fólie mi vyhovuje především její láce ale hlavně odnímatelnost a opětovné upevnění které praktikuji pouze přes léto kdy v autě na cestách přespávám a nemám potřebu něco na okno lepit nastálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.