Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no většinou chodí . Jinak si to zjistíš na stránkám MVČR tam jsou firmy co to můžou dělat

Neznáš cestu k popisu těch firem ? Nějak to nemůžu najít

• o 3 týdny později...
Vloženo

ŘI.a SPO.--35-49%

Ostatní sklaˇ

a páté dveře--20-54%

Bylo mi řečeno, že to je max. zatmavení které je povolemé,

a ne které se stahuje atest, a měli byste dostat kartičku,kterou

předložíte jako malí techničák při STK,nebo když vás stopnou chlupatí.

Větší zatmavení je na vlastní NEBEZPEČÍ A NA POKUTY!!!!!

CITUJI,JEN TO CO MI BYLO ŘEČENO! :)

Vloženo

přední dveře propustnost světla min. 70proc musí být. skoro nejde poznat.Dělá se to tak že dají 50proc a atest 70. Aspon teda ma zkusenost.

Do zadu jde cokoliv na to nikdo nic nerekne.

Vloženo
má někdo skušenosti spíš s tonovanýma oknama ? na hodně % ?

Já ti jen řeknu to, že pokud máš na okně škrábanec, tónováním to jen zvýrazníš!!!

Taky jsem se chystal tónovat, ale nejdřív jsem si vyslechl pár názorů a todle je dost silnej argument. Raději budu fóliovat.

Taky jsem minulej týden vidět Octu II s dost černýma sklama vpředu i vzadu a dokonce to mělo i atestovou nálepku!!! To fakt nechápu. Že by se dala nálepka sehnat jen tak??? Byla to nějaká firma myslím z Pardubic nebo okolí. Nemůžu si vzpomenout na jméno!!! Okna nádherně černý, že nebylo vidět dovnitř a na každém okně nálepka s atestem a homologací!!! ;)

Vloženo
Taky jsem minulej týden vidět Octu II s dost černýma sklama vpředu i vzadu a dokonce to mělo i atestovou nálepku!!! To fakt nechápu. Že by se dala nálepka sehnat jen tak??? Byla to nějaká firma myslím z Pardubic nebo okolí. Nemůžu si vzpomenout na jméno!!! Okna nádherně černý, že nebylo vidět dovnitř a na každém okně nálepka s atestem a homologací!!! ;)

To je ten posldní problém, natónují Ti to na spoustě míst na kolik chceš, a pak daj čistou "průkazku" a nálepky a dělej si s tím co chceš=napiš třeba 30%, jim už je to jedno...

Vloženo

To je ten posldní problém, natónují Ti to na spoustě míst na kolik chceš, a pak daj čistou "průkazku" a nálepky a dělej si s tím co chceš=napiš třeba 30%, jim už je to jedno...

Tak to bude asi ono. A co policajti na takové označení na okně??? Dávaj pokuty za viditelně špatné označení atestu????

Vloženo
Tak to bude asi ono. A co policajti na takové označení na okně??? Dávaj pokuty za viditelně špatné označení atestu????

Nemám tušení, taky mě to napadlo. Ale při běžné silniční kontrole Ti nic nedokážou, Ty tvrdíš 30%, oni víc, ale nemaj žádný přístroj nic, takže těžko něco dokazovat...

Vloženo
Mám to nějak takhle a zatím v poho !! Švagr má ještě tmavší !!! Příští týden mě čeká STK !!! lol

Vypadá to dobře, ale na fotce těžko říct, jestli je to to, co jsem viděl. Určitě dej vědět, jak to na STKčku dopadlo!!!

Vloženo
Mám to nějak takhle a zatím v poho !! Švagr má ještě tmavší !!! Příští týden mě čeká STK !!! lol

Vypadá to dobře, ale na fotce těžko říct, jestli je to to, co jsem viděl. Určitě dej vědět, jak to na STKčku dopadlo!!!

Jdu zítra tak potom dám info.

Vloženo
zitra vyfotim sve skla,pokud bude döbre svetlo,mam folii suntek

Čau, tak pokud se někdy domluvíme, na tvoje okna bych se přijel podívat. Jsem taky z Olomouce. :palec2:

Jsem ted vetsinou v Litovli,uz tam skoro na baracku bydlim,v Ol byvam uz malo

Vloženo

Tak první STK mám za sebou bez závad !!! Jen při vjíždění do zkušební haly mi bylo řečeno ať ty přední okna stáhnu dolů abych na kamerách moc neprovokoval !!!!! :p:p:p Folky jsou good ani to přes okna tolik nepeče !!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...