Přejít na obsah

Fólie na okna

Whitek

Doporučené příspěvky

woodys trochu s tebou nesouhlasim každa ochrana je dobra a ne každa topinka chodí se šroubovakem a ne každej to tim šroubovakem umí.znal sem pár lidí ktery se kradením radií bavili a ty chodili na auta jen s takovym kladívkem co je v autobusech na rozbítí oken v případě nouze.a tam by ta folie mohla trochu pomoc a stížit jim "práci" :-(

navic pomůže i v připadě nehody aby tě tolik nezasypaly střepy

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmmm ... to mění situaci ... tak jinak: Pomůže mi bezpečnostní folie na autě, aby obyčejný nešikovný hnědočech získal moje rádio? ... :-)

Znám ty případy, kdy má auto na volantu páku, zamknutou převodovku, imobilizér a vyndanou pojistku na nastartování a stejně s tím odjeli ... ale víš jak, prostě jim to udělat co nejobtížnější ...

Odkaz ke komentáři

Já s tebou taky nesnuhlasím :p . Právě, že to s tím šroubovákem neumí, tak ti dojebou celé dveře a co ti pomůže folie? Je tady X fot, co měli folie a stejne ji sklo rozbili :) nejlepší ochranou je brát radio sebou anebo nemít žádne. Já mam radio jen tak volně vložené aby mi při krádeži co nejmín dojebali palubku ;)

Odkaz ke komentáři

Já s tebou taky nesnuhlasím :p . Právě, že to s tím šroubovákem neumí, tak ti dojebou celé dveře a co ti pomůže folie? Je tady X fot, co měli folie a stejne ji sklo rozbili :) nejlepší ochranou je brát radio sebou anebo nemít žádne. Já mam radio jen tak volně vložené aby mi při krádeži co nejmín dojebali palubku ;)

tak ještě nech auto odemčeny a ušetříš i okno.... :smich: .... anebo jim ho nech na kapotě když to tak po tobě čtu

Odkaz ke komentáři

To jo, při nehodě se ti to aspoň nevysype. Ale když ti nekdo jebne cihlou do okna s folii, tak ti popraská sklo a potom to stačí vykopnout ;)

No, ale to je právě ta otázka .... jestli si ta kofola neřekne "Seru na to, zbytečný zdržování, už teď sem udělal strašnej rámus" .... a nebo si prostě už od začátku nevybere jiný auto ... proč by měl do mého házet cihlu a pak do toho kopat, když vedle Fabka nic nemá a rozmlátí to kladívkem ....

Odkaz ke komentáři

Děkuji .. to mě přesvědčilo ... teď mám auto na hlídaném parkovišti za 750 na měsíc ... ale s největší pravděpodobností se budu stěhovat do jiné části Prahy a tam hlídané parkoviště nebude, takže .... mě osobně se to líbí ... aspoň něco :-) ... ještě jednou díky

Odkaz ke komentáři

BTW - vyjádření jedné firmy na bezpečnostní folie:

buď jemožná čirá bezpečnostní 112 miu a tam je cena 5 000 kč včetně montáže a DPH a nebo kombinovaná fólie stejné tloušťky , což je fólie sluneční i bezpečnostní, tedy tlustá a probarvená a tam je cena 5 500 Kč včetně montáže a DPH.

Tyto fólie pomahají proti rychlovloupání, pokud na to má zloděj čas, může se tam domlátit a nebo prořezat.

ale úspěšnost to má v Praze tak 70 %, podle našich vlastních statistik.

Lukáš Krňák

Odkaz ke komentáři

Jak dlouho je máš?

Mám to tak týden, ale hned co mi nalepili folie tak jsem jel s autem do lakovny, to by snad mělo být příští týden. Jde o to, že je to vidět pouze za určitého úhlu slunce, ale je to na několika oknech... no ještě to pořádně vyčistím z venku i ze vnitř a uvidím. taky je to vidět v noci,když za mnou jede auto třeba. Asi to budu reklamovat, protože v zavazadlovém prostoru v bočních okně to drobet není přilepené...

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

ja si nechaval tonovat u autofolie Tinter.cz práce super cena rozumná ( Octavak Kombi 4770 včetně DPH) a jak jsem tam na to čekal ( cca 2 hod ) tak jsem se ptal na ty přední skla a dejte si na to pozor. jestli vám někdo nabízí fólii s atestem na přední stahovačky tak je to podvod a můžete za to dostat flastr, protože tónování z výroby bývá na těch 70 % propustnosti co vyžaduje zákon. Tím pádem je vyloučené jakékoliv další zatmavení. 5eči jako že mají schálenou fólii, povolený odstín atd. jsou jen lákačka aby jste se nechali ukecat. já mám přední taky nalepený, ale světlou fólií ( aby bylo vidět na řidiče ) a bez atestu, rozhodně je to lepší, protože oproti zbytku auta to vypadá celkem světle, od slunce to pomůže dost a řešit to podle mě nikdo nebude protože to na první pohled nikoho nenapadne. Oproti tomu ten atest vepředu svítí na 50 metrů a každej kdo se trochu vyzná vás v tom vykoupe podle libosti.

Odkaz ke komentáři

vadi, pac je pod nima voda. minimal ne dva dny by to nemelo byt v mrazu...

to je nesmysl, vrstva vody je tenoučká a aspoň na mým autě to žádný problémy nedělalo. navíc v zimě jak neni sezóna tak mývají slevy, ja to nechával dělat tady :Autofólie tinter a od prosince do unora tam měli slevu 10% což v mém případě bylo 500kc, který na ulici nenajdu. A zaruka normalně platí takže kdyby cokoliv tak to vyměněj.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...