Přejít na obsah

HonzaA3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení HonzaA3

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. já mám takovou přehybá se to v půlce a vypadá celkem dost ofiko. jinak mi řikali že na to žádný zvláštní předpisy nejsou, jen ten atest na oknech musí být podle předlohy kterou mají i na MDČR. dělali mi to autofolie tinter
  2. HonzaA3

    Fólie vs sunset

    a jakej dostanes atest na předky? to tě akorát lakuje ten co ti to dělal, škodovka má z výroby 70% a to je strop, takže jakykoliv další zatmavení je mimo zákon, dej si na to bacha až se budeš chtít hádat s PaCHama. aspoň mě to tak říkali autofolie tinter když jsme řešili co dát dopředu. zalezi to na odvaze kazdeho soudruha, ale zakon na předky nepovoluje nic pokud je tonovano z vyroby. takže hodně štěstí
  3. HonzaA3

    folie na skla

    nic osobniho, ale problem maš ty protoze octavky všechny bez vyjjímky maji tonovaná skla z výroby a to nejslabší te právě kolem tech 70%, tkaže firma co ti to dělala tam nalepila další zatmavení a tím pádem výsledek je míň než 70%. zkus si přečíst tento článek spousta lepičů ti nakecá cokoliv aby to prodali, chce to najít seriozni fimu ktera rekne narovinu jak to je.
  4. HonzaA3

    (Auto)fólie

    me to delali u autofolie tinter.cz nevyndavali z toho ani jeden šroubek ( to se mi moc libilo ) takže to bylo rychle nikde nic samozrejme neprosvita a navic nehrozi ze by tam neco vrzalo po spatnym spasovani. zaruku na to davaj 10let takze jsem klidnej. jo a proti tomu slunci to pomohlo celkem dost, až jsem byl překvapeny.
  5. HonzaA3

    Fólie na okna

    to je nesmysl, vrstva vody je tenoučká a aspoň na mým autě to žádný problémy nedělalo. navíc v zimě jak neni sezóna tak mývají slevy, ja to nechával dělat tady :Autofólie tinter a od prosince do unora tam měli slevu 10% což v mém případě bylo 500kc, který na ulici nenajdu. A zaruka normalně platí takže kdyby cokoliv tak to vyměněj.
  6. HonzaA3

    Fólie na okna

    ja si nechaval tonovat u autofolie Tinter.cz práce super cena rozumná ( Octavak Kombi 4770 včetně DPH) a jak jsem tam na to čekal ( cca 2 hod ) tak jsem se ptal na ty přední skla a dejte si na to pozor. jestli vám někdo nabízí fólii s atestem na přední stahovačky tak je to podvod a můžete za to dostat flastr, protože tónování z výroby bývá na těch 70 % propustnosti co vyžaduje zákon. Tím pádem je vyloučené jakékoliv další zatmavení. 5eči jako že mají schálenou fólii, povolený odstín atd. jsou jen lákačka aby jste se nechali ukecat. já mám přední taky nalepený, ale světlou fólií ( aby bylo vidět na řidiče ) a bez atestu, rozhodně je to lepší, protože oproti zbytku auta to vypadá celkem světle, od slunce to pomůže dost a řešit to podle mě nikdo nebude protože to na první pohled nikoho nenapadne. Oproti tomu ten atest vepředu svítí na 50 metrů a každej kdo se trochu vyzná vás v tom vykoupe podle libosti.
×
×
  • Vytvořit nový...